אנטרקוט רוסטביף במעטפת חרדל
במקום רק לפנטז על בשר טוב ואיכותי, הבאנו לכם מתכון לנתח אנטרקוט מושקע במעטפת חרדל שטעמיה נספגים למנת הבשר העסיסית, עם בונוס של טיפים לצלייה איטית
אנטרקוט הוא אחד הנתחים העסיסיים ביותר בזכות סיבי השומן הרבים שבו, ולכן הוא פופולרי במיוחד. ככל שהנתח עבה יותר כך הוא עסיסי יותר.
תרומות נוספות של השף ערן ביק למטבח שלנו
עוד מתכונים לנתחי בשר גדולים ומושקעים:
אסאדו
פיקניה בניחוח קפה
חצי עוף טנדורי
החומרים ל- 8-10 מנות | בינוני | בשרי
נתח אנטרקוט במשקל 2־3 ק"ג
2 כפות חרדל חלק
מלח גס
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
1. מושחים את הנתח בחרדל ומפזרים עליו מלח ופלפל בנדיבות.
2. צורבים את הנתח על חלקו החם של הגריל עד לקבלת צבע זהבהב כהה.
3. מעבירים את האנטרקוט לחלק של הגריל שבו הטמפרטורה נמוכה, וצולים 40 דקות.
4. מסובבים את הנתח כל 10 דקות.
5. מורידים את הנתח מהגריל וממתינים 15 דקות.
6. פורסים ומגישים.