Time Out תל אביב About Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.

מגזין אתמגזין את

6 שנים אחרי בן אל תבורי: אורטל עמר חושפת בן זוג חדש

משיקה בנשיקה. אורטל עמר | צילום: אינסטגרם ortal_amar@
משיקה בנשיקה. אורטל עמר | צילום: אינסטגרם ortal_amar@

מהדיירקט לדובאי: אחרי לא מעט אכזבות, לב שבור מתוקשר ורצון מוצהר לאהבה וזוגיות, אורטל עמר מאוהבת ומשיקה בן זוג חדש מתוך חופשה רומנטית שמציפה את הפיד

|
23 בנובמבר 2025
88 שיתופים | 132 צפיות

אחרי לא מעט אכזבות, לב שבור מתוקשר ורצון מוצהר לאהבה וזוגיות, אורטל עמר מאוהבת. בפוסט שהעלתה אמש (מוצ"ש) לאינסטגרם שלה מתוך חופשה זוגית בדובאי, היא שיתפה מקבץ תמונות עם בן הזוג החדש וכתבה בפשטות: "אהבה".

עמר (35), שדיברה לא אחת על הרצון לאהבה יציבה מאז הפרידה המתוקשרת מבן אל תבורי לפני יותר משש שנים, נראית קרובה ונינוחה לצד הדוגמן איתי אדלר (26), והכימיה שורפת ת'מצלמה.

צמוד-צמוד. אורטל עמר ואיתי אדלר | צילום: אינסטגרם ortal_amar@
צמוד-צמוד. אורטל עמר ואיתי אדלר | צילום: אינסטגרם ortal_amar@

השניים הכירו, איך לא, באינסטגרם. משם הדרך מהדיירקט לדייטים הייתה קצרה, ובהמשך הגיע טיקטוק משותף, הופעה של שרית חדד בקיסריה, ועכשיו גם נופש רומנטי, בלי פילטרים. פער גילים של תשע שנים, כבר לא נספר בימנו. נאחל להם אהבה שתפרח מעבר לפיד.

אורטל עמר ואיתי אדלר | צילום: אינסטגרם ortal_amar@
אורטל עמר ואיתי אדלר | צילום: אינסטגרם ortal_amar@

ימים יגידו האם זו התחלה של משהו רציני. בינתיים, התמונות מהחופשה עושות לנו חשק לארוז מזוודה, או לפחות לעקוב מקרוב.

רוצה לקבל את מגזין ״את״ למייל? הירשמי לניוזלטר שלנו
מגזין את

ערוצי תוכן

מיוחדים

שירות לקוחות

יובל סיגלר תקשורת בע״מ

© יובל סיגלר תקשורת בע"מ 2026
Designed, Developed and Powered byRGB Media
popup-image

רוצה לקבל את הגיליון החדש של “את” עד הבית ב-9.90 ש״ח?

(במקום 39.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!