שלחי!
אני מאשרת קבלת דיוור יומי ומידע פרסומי מאתר "את"
לאישור אנא סמני
אג׳נדה
אופנה
ביוטי
עיצוב
סלבס
גוף ונפש
משפחה
יחסים
תיירות
עוד
המגזין
תרבות ופנאי
קריירה
הפקות אופנה
תוכן מקודם
אפייה
ראשי
כתבות
מתכונים
מסעדות
אוכל
נשנוש בריא וגם טעים: קרקרים ללא גלוטן שמכינים בקלות
מאת
רינת צדוק
5 במאי 2024
אוכל
שילוב גאוני: בראוניז שוקולד טחינה שאי אפשר להפסיק לאכול
שרית נובק
2 במאי 2024
אוכל
דאבל טראבל: מאפינס שוקולד עשירים במיוחד וקלים להכנה
נעמה גאון
2 במאי 2024
אוכל
לגזור ולשמור למימונה: מעמולים זריזים של קרין גורן
מאת
קרין גורן
25 באפריל 2024
אוכל
היי מינה: המתכון לפשטידת מצות בלקנית מושלמת
שף יונתן רושפלד ושף אליאב גולדנברג
24 באפריל 2024
אוכל
רכות כמו עננים: לחמניות לפסח של מיקי שמו
מאת
מיקי שמו
21 באפריל 2024
אוכל
חתום בנשיקת מרנג: מתכון מתוק וממכר של קרין גורן
מאת
קרין גורן
11 באפריל 2024
אוכל
ביס של עונג: כך תכינו את הקינוח הממכר של נורדיניו
שף עינב אזגורי ושגיא מלר
4 באפריל 2024
אוכל
לחם פצפצים: המתכון של לייזה פאנלים ללחם הכי כיפי שיש
מאת
לייזה פאנלים (חגית ביליה)
20 במרץ 2024
אוכל
לחמניות קוטג' רכות ואווריריות שמכינים ממש בקלות
אפרת ליכטנשטט
20 במרץ 2024
ראו עוד
רוצה לקבל את הגיליון החדש של “את” עד הבית ב-9.90 ש״ח?
(במקום 39.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!
בפעם אחרת