שלחי!
אני מאשרת קבלת דיוור יומי ומידע פרסומי מאתר "את"
לאישור אנא סמני
אג׳נדה
אופנה
ביוטי
עיצוב
סלבס
גוף ונפש
משפחה
יחסים
תיירות
עוד
המגזין
תרבות ופנאי
קריירה
הפקות אופנה
תוכן מקודם
אפייה
ראשי
כתבות
מתכונים
מסעדות
אוכל
היי מינה: המתכון לפשטידת מצות בלקנית מושלמת
שף יונתן רושפלד ושף אליאב גולדנברג
24 באפריל 2024
אוכל
רכות כמו עננים: לחמניות לפסח של מיקי שמו
מאת
מיקי שמו
21 באפריל 2024
אוכל
חתום בנשיקת מרנג: מתכון מתוק וממכר של קרין גורן
מאת
קרין גורן
11 באפריל 2024
אוכל
ביס של עונג: כך תכינו את הקינוח הממכר של נורדיניו
שף עינב אזגורי ושגיא מלר
4 באפריל 2024
אוכל
לחם פצפצים: המתכון של לייזה פאנלים ללחם הכי כיפי שיש
מאת
לייזה פאנלים (חגית ביליה)
20 במרץ 2024
אוכל
לחמניות קוטג' רכות ואווריריות שמכינים ממש בקלות
אפרת ליכטנשטט
20 במרץ 2024
מתכונים
זה אמיתי? עוגת שוקולד בשלושה מרכיבים ורבע שעה אפייה
דרור כהן
19 במרץ 2024
אוכל
זהוב ומלא בכל טוב: מתכון לקיש בטטה, גבינת עיזים וצנוברים
שי לי ליפא
19 במרץ 2024
פורים
משולש הזהב: כך תכינו לפורים אוזני המן כמו של רולדין
14 במרץ 2024
אוכל
גם יפה וגם אופה: מתכון לחלת בצל ועשבי תיבול של דניאל קיציס
דניאל קיציס ואידית פדידה
14 במרץ 2024
ראו עוד
רוצה לקבל את הגיליון החדש של “את” עד הבית ב-9.90 ש״ח?
(במקום 39.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!
בפעם אחרת