שלחי!
אני מאשרת קבלת דיוור יומי ומידע פרסומי מאתר "את"
לאישור אנא סמני
אג׳נדה
אופנה
ביוטי
עיצוב
סלבס
גוף ונפש
משפחה
יחסים
תיירות
עוד
המגזין
תרבות ופנאי
קריירה
הפקות אופנה
תוכן מקודם
צמחונות
ראשי
כתבות
מתכונים
מסעדות
אוכל
צבעוני, מזין וממכר: מתכון מושלם לסלט פריקה ועדשים
מאת
אורלי פלאי ברונשטיין
20 בינואר 2025
אוכל
כמו סטייק: כרוב צלוי ובשרני ברוטב חמאת בוטנים
מאת
עז תלם
23 בדצמבר 2024
אוכל
קירוב לביבות: מתכון מנצח לקציצות קינואה וירקות
שי לי ליפא
2 בדצמבר 2024
אוכל
המנה שתשדרג את ארוחת שישי: כרוב שלם, צלוי ונמס למגע
שף מוטי טיטמן
30 באוקטובר 2024
אוכל
תוספת מפנקת: גלילי חציל עם גבינות ברוטב עגבניות
מאת
מיכל חביביאן
19 בספטמבר 2024
אוכל
נשנשו אותם: חטיפי חציל עטופים בפרמז'ן ובפירורי לחם
מאת
לייזה פאנלים (חגית ביליה)
8 באוגוסט 2024
מתכונים
נמס בפה: סלט מקישואים נימוחים ולחם מתפצפץ
גדי בור ויונתן דנון
15 ביולי 2024
אוכל
לקרוא ולטרוף: מתכון לשניצל תירס מדהים שמכינים בבית
שף בנצי ארבל
9 ביולי 2024
מתכונים
לביבות דלעת וקינואה או כל דגן אחר שעולה על דעתכן
מאת
רות אוליבר
25 ביוני 2024
אוכל
ארוחת צהריים צמחונית ב-5 דקות: ירקות וטופו בקארי אדום
זהר לוסטיגר-בשן
30 באפריל 2024
ראו עוד
רוצה לקבל את הגיליון החדש של “את” עד הבית ב-9.90 ש״ח?
(במקום 39.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!
בפעם אחרת