Time Out תל אביב About Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.

מגזין אתמגזין את

עדן פינס

דוגמנית, שחקנית מתחילה ואייקון אופנה המתהדרת ברעמת תלתלים מרשימה, סטייל חריג בנוף הישראלי וגוף שהיא בעצמה מגדירה כ"ג'וסי". פינס היא ללא ספק האיט גירל הנכונה והיא כאן להישאר. טוב, וגם לא מזיק שהיא קיבלה את הטייטל הרשמי מסדרת הדוקו-ריאליטי "איט גירלז" של הוט. היא פרזנטורית של מותג האופנה הישראלי תמנון, כמו גם עבור חברת ההלבשה התחתונה FIX. קטפה עבודות דוגמנות מעבר לים עבור מותגים בינלאומיים כמו אסוס, פילה ודזיגואל, ובנוסף הגישה פינה בתוכנית "חם בלילה" עם אופירה אסייג ואייל ברקוביץ'.

ב-2014 השתתפה בתחרות מלכת היופי. היא לא זכתה, אבל בהחלט הצליחה להגשים את חלומותיה ולהופיע מעל במות רבות ובפלטפורמות שונות. בעבר ניהלה זוגיות עם השף סלב טום אביב, ובהווה מתחזקת אהבה פוטוגנית למדי עם יוצא "האח הגדול" עמרי בן נתן.

פינס חולמת להיות מלאכית של ויקטוריה'ס סיקרט, לככב בקמפיין של גוצ'י וללכת בנעליה של גל גדות להוליווד, רק כקאט וומן. סגנונה הייחודי והפרובוקטיבי לעיתים, עורר לא מעט ביקורת בקרב הגולשים הישראלים, אך פינס לא מתרגשת – היא משדרת ביטחון עצמי מעורר השראה כל הדרך לקמפיין הבא.

החינה של עדן פינס ואושר כהן. לוק ראשון של המעצבת ליאל ימין | צילום: שחר ארביב

חינה קוטור: לא התאוששנו מ-5 הלוקים המטורפים של עדן פינס

מאתמערכת את7 במאי 2026
עדן פינס | צילום: שלו אריאל

עדן פינס בריאיון: "בחרתי בעצמי במודע ובכאב – ובסוף בשמחה"

מאתדליה בן ארי26 בפברואר 2026
עדן פינס בבית החדש שלה ושל אושר כהן בקיסריה | צילום: אינסטגרם edenfines@

עדן פינס ואושר כהן בנו וילה מטורפת בקיסריה. כך היא נראית

מאתמערכת את29 בינואר 2026
לידיעת הקורא אושר כהן, עדן פינס לגמרי מוכנה לוולנטיין | צילום: רפי דלויה

כפפות מטורפות: האקססוריז של עדן פינס עושים לנו את זה

מאתמערכת את13 בפברואר 2025
קים קרדשיאן, מאחורייך. עדן פינס לא מפסיקה להפתיע | צילום: אינסטגרם edenfines@

עדן פינס מכריזה על טרנד חדש: הג'ינס שמבליט את הישבן

מאתמערכת את6 בספטמבר 2024
ירין חסון | צילום: אור גפן

כוכבת "המירוץ למיליון" מאמצת את הטרנד הרותח של הסלבס

מאתמערכת את22 באוגוסט 2024
עדן פינס | צילום: אינסטגרם edenfines@

ילדת ברסלב: תמונות הילדות המפתיעות של עדן פינס

מאתמערכת את21 ביולי 2024
עדן פינס | צילום: באדיבות המצולמת

קריצה שובבה במיוחד: הביקיני המשעשע של עדן פינס

מאתמערכת את1 ביולי 2024
עדן פינס | צילום: אינסטגרם edenfines@

חמה כמו השמש: עדן פינס שורפת את הרשת בביקיני צהוב וזעיר

מאתמערכת את6 ביוני 2024
עדן פינס בפסטיבל קאן | צילום: Pascal Le Segretain/gettyimages

כזאת הם עוד לא ראו: עדן פינס מסובבת ראשים בפסטיבל קאן

מאתמערכת את26 במאי 2024
ראו עוד
מגזין את

ערוצי תוכן

מיוחדים

שירות לקוחות

יובל סיגלר תקשורת בע״מ

© יובל סיגלר תקשורת בע"מ 2026
Designed, Developed and Powered byRGB Media
popup-image

רוצה לקבל את הגיליון החדש של “את” עד הבית ב-9.90 ש״ח?

(במקום 39.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!