שלחי!
אני מאשרת קבלת דיוור יומי ומידע פרסומי מאתר "את"
לאישור אנא סמני
אג׳נדה
אופנה
ביוטי
עיצוב
סלבס
גוף ונפש
משפחה
יחסים
תיירות
עוד
המגזין
תרבות ופנאי
קריירה
הפקות אופנה
את VIP BOX
תוכן מקודם
אפייה
ראשי
כתבות
מתכונים
מסעדות
אוכל
עוגת פולנטה ותפוזים לסופש חורפי ומתוק במיוחד
מאת
לידור ברזיק פרידלנד
23 בדצמבר 2021
סלבס
אור שפיץ: "אכלתי אוכל מוכן, שניצל טבעול, עד גיל שבע הייתי לבד עם עצמי"
מאת
דליה בן ארי
21 באפריל 2021
מקודם
איך הופכים אירוע ליצירתי לפי התאמה אישית
11 באוקטובר 2020
מקודם
הכנתם עוגת ביסקוויטים? יש לנו טיפ מושלם
6 ביולי 2020
תוספות
פום בולנז'ר אישי: גראטן תפוחי אדמה טבעוני
מאת
עז תלם
25 בספטמבר 2017
תוספות
המדריך השלם לתפוחי אדמה
מאת
עז תלם
30 בספטמבר 2017
ראש השנה
בורקס סרטנים של מסעדת הבסטה
מאת
אילון עמיר ממסעדת הבסטה
12 בספטמבר 2017
אפייה
מאפה יוגורט ותאנים
מאת
השפית כרמית אלקיים
17 באוגוסט 2016
אפייה
יופי של אפייה: קולקציית האירוח החדשה של ניקול
14 ביוני 2016
עז תלם
כל מה שאופה צריך לדעת על קמח
מאת
עז תלם
24 בדצמבר 2018
ראו עוד
רוצה לקבל את הגיליון החדש של “את” עד הבית ב-9.90 ש״ח?
(במקום 39.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!
בפעם אחרת