חופש תנועה: הבוהו-שיק שתרצי ללבוש גם אחרי שהחג יסתיים

לקראת עונת החגים, מותג האופנה 'גלביה' משיק קולקציה חדשה מלאת סטייל שמחברת בין גזרות נינוחות לטקסטיל עשיר, לצד הנחות חג מפנקות ומבצע סוף עונה אטרקטיבי
יש קסם מיוחד באווירה של ערב חג. הציפייה להתחלות חדשות, השולחן הערוך בקפידה, והחיפוש הבלתי נמנע אחר האאוטפיט המדויק – כזה שיגרום לך להרגיש חגיגית, קורנת ומלאת סטייל, אך בו-בזמן יאפשר לך לנשום, לנוע ולטפח תחושת קלילות ונינוחות. לקראת עונת החגים הקרובה, מותג האופנה האהוב גלביה מציג קולקציה חדשה, שלוכדת בדיוק את התחושה המזוקקת הזו: חגיגיות מעודנת וצבעוניות משמחת לב. והחלק הכי טוב? אלו פריטים שתרצי להמשיך וללבוש הרבה אחרי שהחג יסתיים.
שפה עיצובית שממשיכה לחדש: חופש, תחכום ונוחות
הקולקציה החדשה ממשיכה בעקביות את ה-DNA העיצובי והמזוהה של גלביה: שילוב מושלם בין גזרות משוחררות ומחמיאות לבין עושר טקסטיל יוצא דופן. הדגש העונה הושם על בדים נושמים ונעימים למגע, רקמות עדינות, משחקי שקיפויות ועבודת טקסטיל עשירה.
המותג מנעד רחב במיוחד של שמלות נשפכות, חולצות מוקפדות וחליפות מכנסיים ורסטיליות. ניתן ללבוש אותם כסטים שלמים למראה מתוחכם ומרשים, או לפרקם ולשלבם בקלות עם פריטי בסיס שכבר קיימים אצלך בארון ליצירת לוקים שונים ומגוונים.
במרכז הבמה: קבוצת SUNFLOWER
אחת הקבוצות היפות והבולטות ביותר העונה היא קבוצת SUNFLOWER. במרכזה עומדים חיתוכי פרחים מורכבים המשולבים בתוך הבד עצמו והופכים לחלק אינטגרלי מהעיצוב. האלמנטים המרהיבים הללו מעטרים שמלות חלומיות, חולצות נשיות ומכנסיים רחבים ונכונים.
גווני הלבן הנקיים מקבלים נגיעות עזות של אדום, כחול וצבעים עמוקים נוספים. העבודה המדויקת והקפדנית יוצרת מראה חגיגי ומיוחד במינו, בלי לאבד לרגע את הקלילות והחופש שמזוהים כל כך עם גלביה.
לצד קבוצת SUNFLOWER, המותג מציג עולם עשיר ומסעיר של הדפסים מגוונים, פסים קלאסיים, מוטיבים פרחוניים ורקמות עשירות. פלטת הצבעים העונה רחבה ומשמחת: היא נעה בין לבן בוהק ונקי לבין גוונים עזים של ורוד, ירוק רענן, אדום תשוקתי וצהוב חם. הבגדים של גלביה נועדו לחיים עצמם – הם נעים בקלות בין ארוחת החג המשפחתית לחופשה מפנקת, מדלגים מטיול עירוני אל יום שמש בים, וממשיכים איתך בטבעיות מוחלטת גם ליום שאחרי.
חגיגה של מחירים: הנחות חג ומבצע CRAZY SUMMER SALE
לקראת החגים, ההתחדשות הופכת למהנה עוד יותר: גלביה מזמינה אותך ליהנות מהנחת חג מפנקת במיוחד על כל הקולקציה, כולל הפריטים החדשים ביותר בקולקציה.
ובזמן שהחדש כבר כאן, הקיץ הישראלי עדיין לא אמר את המילה האחרונה. במקביל להשקת קולקציית החג, ממשיך המותג עם חגיגת ה-CRAZY SUMMER SALE, המציעה מבחר ענק של פריטי קיץ אהובים בהנחות ענקיות של עד 80% הנחה! זוהי הזדמנות פז אמיתית למצוא את הפריטים שאהבת ורצית לאורך כל העונה – במחירים אטרקטיביים במיוחד, רגע לפני שהם נעלמים. אז מה לובשים בחג הזה? גלביה. רק נשאר לבחור.
להשיג בחנות הדגל: רוטשילד 1, תל אביב ובחנות האונליין