קוסמו קליניק – חדשנות טכנולוגית וטיפולים מתקדמים בתחום האסתטיקה בהתאמה אישית

זהו סיפור על שלושה צעירים נמרצים ומלאי אמביציה, שכל אחד מהם בנפרד נסע לאיטליה אחרי השירות הצבאי, כדי לנקות את הראש ולטעום את טעם החופש לפני שהוא מחליט על המשך דרכו בחיים. פגישה אקראית ביניהם הולידה חברות קרובה ואמיצה ובעקבותיה הם הפכו ליזמים, שילבו כוחות והקימו לפני 15 שנה אימפריה משלהם: רשת קליניקות מצליחות, מעוצבות ומושקעות ברחבי איטליה בתחום האסתטיקה, וחברת קוסמטיקה עם עשרות מוצרים, תחת השם "קוסמו קליניק", שכוללת טיפולים מגוונים לפנים ולגוף בהתאמה אישית ושמעניקים ללקוחות גם חוויה הוליסטית, וגם הצלחות מוכחות, בעזרת מכשור בטכנולוגיות הכי מתקדמות, שפותח רק עבורם. קוסמו קליניק מציעה גם מוצרי יוקרה לטיפוח העור לשימוש ביתי.
הכירו את שלושת המופלאים שעשו את הבלתי ייאמן. הקליניקות שלהם נחשבות לשם דבר בתחומם והמוניטין בהתאם: דודו מאיה, 38, נשוי +1, ושני בדרך, מתגורר בבית יהושע; זולטן זולדי, לשעבר קצין בצה"ל, בן 35 נשוי ומתגורר בחולון; ואור משה, 35, מפתח תקווה.
אחרי מעל עשור, כולל מגורים באיטליה, הם קבעו את ביתם מישראל, ומכאן הם טסים כל אחד בתורו כדי לנהל ולפקח על הקליניקות. "חשוב לנו לשמור על צניעות בתוך כל העשייה", אומר דודו מאיה, "להמשיך לעבוד קשה ולהתייחס לכולם בגובה העיניים". אור: "יותר מאשר לעשות כסף, חשוב לנו לצבור עוד ועוד לקוחות מרוצים שמספרים ומספרות את סיפור ההצלחה ועד כמה הטיפולים שלנו שינו את חייהם. בעיני אין סיפוק גדול מזה שהלקוחות מגיעים מפה לאוזן".
ההתחלה שלהם בעולם העסקי הייתה כאנשי מכירות שכירים, שעסקו בשיווק של מכשור אסתטי וקוסמטי לקליניקות ומרכזי יופי. מהר מאוד הם ראו את הפוטנציאל בתחום האסתטי שאינו עוצר לרגע. עם הרבה חזון ואמונה הם החליטו ללכת רחוק, הכי רחוק, והקימו קליניקה ראשונה. ההצלחה הייתה מהירה. בחושים החדים שלהם הם הבינו שיש להם ביצת זהב ביד, ופתחו קליניקות נוספות ברחבי איטליה, כולל ברומא, בולוניה, מילאנו, ורונה ופירנצה. בתום יותר מעשור של הצלחה גדולה מוכחת ומוניטין גבוה, ואחרי שהקימו משפחות וילדו ילדים, הם החלו לחשוב על חזרה לארץ ועל הבאת הבשורה של הקליניקות שלהם באיטליה, באותו מודל בדיוק, גם לישראל.
את הקליניקה הראשונה בארץ הם הקימו אשתקד בשכונת נווה צדק בתל אביב. כמו באיטליה, גם כאן עם תוצאות אי אפשר להתווכח, הקליניקה הפכה מקום עליה לרגל של נשים בגילאים שונים וגם של גברים. לאור ההצלחה, בימים אלה נפתחה קליניקה נוספת של קוסמוקליניק בהרצליה, על עיצובה המרשים ניצחה מעצבת הפנים ניצן שטרית. הצבעים בהירים ומרגיעים בשילובי שיש ועץ יוצרים מקום מזמין, נעים לעין ומרגיע. תסמכו עליהם שהם עוד לא אמרו את המילה האחרונה.
איך אתם מסבירים את ההצלחה הפנומנלית שלכם בעולם?
זולטן: "זו החדשנות הטכנולוגית שהבאנו לתחום והטיפולים האסתטיים המתקדמים שיש לנו ושעונים על כל צורך".
אור: "אנחנו מביאים משהו חדש לתחום שעיקרו ערכים של מצוינות שמשלבים כל טיפול אפשרי גם בתחום הביוטי והקוסמטיקה, וגם ברפואה האסתטית הכי מתקדמת בעולם, בלי ניתוחים שעלולים להיות גם מסוכנים וכרוכים בכאבים ועם תוצאות מהירות, בלי מאמץ ונטולי כאב".
דודו: "וכל זה עובד היטב גם בזכות תודעת השירות בהתאמה אישית. אנחנו יודעים להתאים בדיוק את הטיפול הדרוש עם הטכנולוגיה המדויקת שתבטיח תוצאות אופטימליות. ובעצם אנחנו כאן כדי לתפור לכל לקוחה ולקוח את החבילה האישית המתאימה לו".
ספרו על הטיפולים הספציפיים?
זולטן: "בתחום הקוסמטיקה יש בתחילה טיפולי אבחון מדוקדקים כדי להתאים את הטיפול המדויק על פי סוג העור ומצבו ויש טיפולי פוטותרפיה, מזותרפיה, הידרהפיישל ועוד. בתחום המכשור יש לנו קשת רחבה של מכשירים לפנים ולגוף, שעוזרים למטופלים לגלות מחדש את הפוטנציאל שלהם מבחינה קוסמטית ואסתטית. למשל:
EMS – הוא בעצם חדר כושר לגוף עובד על השרירים, בטן, ידיים, רגליים, ישבן, מגדיל את מסת השריר, מפרק תאי שומן ומעניק גוף חטוב. זה לא סוד שרבים שמקפידים על שגרת אימונים ותזונה נכונה מתוסכלים מאד שהם לא מגיעים לגוף שהם רוצים. הטיפול הזה פשוט, אורכו כמחצית השעה בלבד הוא לא פולשני ואינו מחייב החלמה או חריגה מהשגרה. השינוי ניכר אחרי כשלושה עד ארבעה טיפולים בתדירות של פעמיים בשבוע.
V-SHAPE III – טיפול מהפכני שעובד על עור הגוף ללא כאב. המכשיר לש את העור באופן מכני ושואב את העור פנימה. הוא עובד על סימני מתיחה, על צלוליט, ויש לו גם ידית לפנים שעובדת על הרמה ומיצוק. היתרונות הגדולים שלו הם אפקט הרמה, חיזוק והפחתה ניכרת של סימני מתיחה. צלוליט הוא בעיה של נשים וגברים שקשה למצוא להם פתרון כולל בהתעמלות או בתזונה, המכשיר עושה עבודה מצוינת והוא מתאים גם למי שעורם מדולדל, הוא יעיל מאד לנשים אחרי לידה וכאלה שחוו ירידה דרסטית במשקל. מומלץ לבצע שלושה עד שישה טיפולים אחת לשבועיים. ניתן לטפל במהלך אותו טיפול במספר אזורים. התחושה אחרי הטיפול היא של עיסוי רקמות עמוק, יש קצת אדמומיות שנעלמת מהר, מעבר לזה, אין לו תופעות לוואי וניתן לצפות גם לצמצום היקפים.
קריוליפוליזיס – הקפאת שומן – שיטה חדשנית מופתית של טיפול ממוקד באזורים בעייתיים שיש בהם מצבורי שומן בהקפאה של עד מינוס 10 מעלות. משך הטיפול הוא 45 דקות. כבר אחרי טיפול אחד 25% מתאי השומן יוקפאו ובהיקפים תהייה ירידה של 2 ס"מ. הטיפול מקפיא במשך דקות ספורות עד שמצבורי השומן מסולקים לצמיתות על ידי המערכת הלימפטית. כדי להגיע לתוצאות יש לעבור ארבעה טיפולים.
אתם מוכרים את המכשירים לקליניקות אחרות?
דודו: "כן. אחרי הכשרה מקיפה".
מי קהל היעד שלכם?
אור: "מאוד מגוון. מבחורות צעירות, נשים אחרי לידה, ובנות 40 ומעלה. יש אצלנו מטופלות שהן בגיל 85 ובגיל 92 ויש גם גברים לא מעטים בטווח גילאים רחב".
מה לגבי רפואה אסתטית של הזרקת חומרי מילוי?
זולטן: "זה יקרה בקרוב. צירפנו שני רופאים נחשבים בתחום חומרי המילוי לקליניקות שלנו בארץ והם יתחילו בקרוב לתת שירות".
יש לכם גם מבחר של סרומים וקרמים לשימוש ביתי. זה נועד להעצים את הטיפול בקליניקה?
"הטיפולים הקוסמטיים שנעשים אצלנו בקליניקה מעצימים את הטיפולים כי על עור מטופל ומטופח התוצאה לעולם תהייה טובה יותר. הקרמים שלנו הם קרמים פעילים מאוד, שמותאמים לכל לקוח על פי צרכיו ועונים על כל צורך: אנטי אייג'ינג, הבהרת העור, כתמים, קמטים, נפיחויות, הוספת לחות עם חומצה היאלורונית ועוד ועוד. לאחרונה רופאה באיטליה הודתה בפנינו שקרם שלנו עזר לה להפחית בצורה דרסטית סימני צלקת אחרי ניתוח עפעפיים.
מה לגבי מחירים?
"מוצרי הקוסמטיקה נעים בין בין 600 ל-1000 ש"ח, טיפול קוסמטי מלא 800 ש"ח טיפולי מכשור 1,600-1,400 ש"ח לטיפול".
אפשר כבר לצפות לסניף ה-11 שלכם בעולם והשלישי בישראל:
דודו: "אנחנו לא רצים מהר, אנחנו רצים נכון. כל דבר בעיתו".