מקודם

הרבה יותר מג'ין וטוניק: מתכוני קוקטייל קלאסיים לאירוח

הערבוב הקדוש בין ג'ין לטוניק. צילום: אנטולי מיכאלו
הערבוב הקדוש בין ג'ין לטוניק. צילום: אנטולי מיכאלו

טעמים שיוצרים איזון מופלא, הפכו את הג'ין טנקרי לקלאסיקה על זמנית- ג'ין וטוניק. רקחנו לכן שלושה מתכונים מרשימים ונטולי מאמץ לחוויית אירוח קלילה ומהנה

88 שיתופים | 132 צפיות

 

הקלאסי: טנקרי לונדון דריי וטוניק

החומרים ל־1 כוס בלון:
50 מ"ל ג'ין טנקרי לונדון דריי
200 מ"ל (בקבוק) טוניק Fever-Tree
קרח

לקישוט:
פלח ליים

אופן ההכנה:
לכוס מלאה קרח מוזגים ג’ין, ממלאים עד הסוף בטוניק, מערבבים בעדינות, מקשטים בפלח ליים טרי ומגישים.

הקלאסי. צילום: אנטולי מיכאלו
הקלאסי. צילום: אנטולי מיכאלו

הארומטי – טנקרי טן וטוניק

החומרים ל־1 כוס בלון:

50 מ"ל ג'ין פרימיום טנקרי טן
200 מ"ל (בקבוק) טוניק Fever-Tree
קרח

לקישוט:
תפרחת עלי נענע ופלפל 4 עונות

אופן ההכנה:
לכוס מלאה בקרח מוזגים טנקרי טן, ממלאים עד הסוף בטוניק, מערבבים בעדינות, מקשטים בנענע ופלפל ומגישים.

הארומטי. צילום: אנטולי מיכאלו
הארומטי. צילום: אנטולי מיכאלו

ההדרי – טנקרי רנגפור וטוניק

החומרים ל־1 כוס בלון:
50 מ"ל ג'ין טנקרי רנגפור
200 מ"ל (בקבוק) טוניק Fever-Tree
קרח

לקישוט:
פלח תפוז וגבעול רוזמרין קטן

אופן ההכנה:
לכוס מלאה בקרח מוזגים ג'ין טנקרי רנגפור, ממלאים עד הסוף בטוניק, מערבבים בעדינות, מקשטים בתפוז רוזמרין ומגישים.

ההדרי. צילום: אנטולי מיכאלו
ההדרי. צילום: אנטולי מיכאלו