9 פריטים שבא לנו לקנות באתר next בעברית

אתר האופנה הבריטי next השיק גרסה בעברית. האם זה בגלל הפחד מאמזון שנכנסה לישראל? למי אכפת, כשבלאק פריידיי בפתח
האתר הבריטי Next ערך הבוקר (שלישי) פרזנטציה מרשימה, שכללה בופה משובח ששילב בהצלחה בין פחמימות וסלטים צבעונייים בחצאי קוקוסים, תצוגת אופנה ובשורה מעניינת עבור הקהל: מהיום בעברית. זה עשור שהישראלים מנצלים את זכותם החופשית להזמין מנקסט, ועושים זאת במרץ רב. שאנטל בינלי, מנהלת יחסי הציבור הבינלאומית של המותג, סיפרה לי כי האתר משגר בגדים, נעליים וכלי בית ל-72 מדינות מלבד בריטניה מולדתו, וישראל נמצאת במקום הראשון אחרי בריטניה בהזמנות. צעד קטן לאנושות, צעד גדול לקניינות. ומה קונים הישראלים הכי הרבה? "בגדי ילדים", עונה שאנטל מבלי למצמץ, ואז מוסיפה: "אבל בשנה האחרונה ראינו גידול אצל הנשים שמזמינות בגדי ילדים, עכשיו הן גם רוכשות בגדים לעצמן".
האתר מוכר בגדים של יותר מ-400 מותגים, אבל עיקר תהילתו נודעה על מחיריו הזולים. לצד מותגים כמו נייקי ואדידס, אפשר למצוא שם מותגים בריטיים זולים כמו ריבר איילנד ואחרים. בגדי הילדים זולים ואיכותיים, ככל שצריכים להיות בגדים שהלובש אותם גדל עליהם בתוך כמה חודשים.
ומה לגבי המחיר? האם באתר בעברית המחיר גבוה יותר מבאתר הבריטי? בדקנו שלוש שמלות באופן רנדומלי וגילינו כי דווקא להיפך. שמלה מנומרת באורך הברכיים בעלת שרוולים קצרים עלתה באתר המקומי 69 ש"ח ובבריטי 22 פאונד (98 ש"ח נכון לשער הליש"ט היום). שמלת מידי בעלת שרוולים ארוכים שמגיעה בפרינט שחור לבן או פרחוני עולה באתר הבריטי 36 פאונד (160 ש"ח) ובאתר המקומי 113 ש"ח. בדקנו גם שמלה שחורה בעלת שרוולים ארוכים שמתאימה לעבודה וגילינו כי מחירה בישראל 120 ש"ח ובאתר הבריטי 38 פאונד (169 ש"ח). בדקנו גם מגפיים שחורים (כמעט) עד הברך של Forever Comfort שעולים 214 ש"ח לצרכן הישראלי, ובאתר הבריטי 58 פאונד (258 ש"ח).
אוקיי, תגידו, המחירים נוחים, אבל בטח נשלם על זה במשלוח. כרגע משלוחים מעל 100 ש"ח הם חינם, ומתחת לסכום הזה תחייבו ב-15 ש"ח נוספים. לרגל החגיגות, וכדי לקבל בברכה אתר חדש בעברית, בחרנו עבורכן תשעה פריטים מוצלחים באתר לימי הסתיו וראשית החורף.
מה לקנות עכשיו בנקסט? ההמלצות שלנו

נעלי עקב מחודדות של Forever Comfort







שמלה בגזרה משוחררת עם צווארון נשפך
