תירס הוואנה סטייל

88 שיתופים | 132 צפיות

החומרים:

  • 5 קלחים של תירס, עדיף עם העלים
  • 5 כפות מיונז
  • 3 כפות רוטב צ‘ילי, איזה שאתם אוהבים
  • צ‘ילי גרוס
  • המון פרמזן
  • להגשה: רבע ליים או לימון

 

אופן ההכנה:

1. מבשלים את קלחי התירס (אם יש לכם תירס גילי לא צריך לבשל אותו קודם) בסיר גדול עם מים רותחים ומלח.

2. מוציאים, מסננים ומעבירים לגריל או למחבת גריל. צולים עד שהתירס מקבל כוויות שחורות יפות.

3. מערבבים את המיונז עם הצ‘ילי.

4. מורחים על התירס בעודו חם את המיונז עם הצ‘ילי. בוזקים מעליו את הצ‘ילי היבש הגרוס.

5. מגררים מלמעלה תלולית יפה של פרמזן ומניחים ליד רבע ליים.