בראנץ' מפנק בכלום זמן: שקשוקה פטריות ותרד ב-10 דקות

שקשוקה פטריות ותרד של שף יוגב ירוס | צילום: דן לב, סטיילינג: גיא כהן
שקשוקה פטריות ותרד של שף יוגב ירוס | צילום: דן לב, סטיילינג: גיא כהן

שקשוקה זה תמיד רעיון טוב, ובמקרה הזה הרוטב המוכן חוסך את רוב העבודה וכל מה שנשאר הוא להוסיף ביצים וקצת גודיז – ירקות, עשבי תיבול וגבינות

88 שיתופים | 132 צפיות

4-2 מנות | 10 דקות | קל מאוד | כשר | צמחוני

החומרים

1 מכל רוטב שמנת פטריות יטבתה
3 כוסות עלי תרד
4 ביצים
2-3 כפות גבינת פטה או גבינת פרמזן או מוצרלה מגוררת

אופן ההכנה

1. מחממים רוטב פטריות במחבת רחבה על להבה בינונית. קוצצים גס 2 כוסות עלי תרד, מוסיפים לרוטב ומבשלים כדקה, עד שהתרד מאבד מנפחו.

2. מוסיפים ביצים, מכסים ומבשלים כדקה. מסירים את המכסה ומבשלים 2 דקות נוספות, או עד שהביצים מגיעות לדרגת העשייה הרצויה. קוצצים דק את יתר התרד ומפזרים מעל השקשוקה, מפזרים גבינה ומגישים מיד.

רוצה מתכוני שקשוקה נוספים? היכנסי לאתר "השולחן"