בראנץ' מפנק בכלום זמן: שקשוקה פטריות ותרד ב-10 דקות
שקשוקה זה תמיד רעיון טוב, ובמקרה הזה הרוטב המוכן חוסך את רוב העבודה וכל מה שנשאר הוא להוסיף ביצים וקצת גודיז – ירקות, עשבי תיבול וגבינות
88 שיתופים | 132 צפיות
4-2 מנות | 10 דקות | קל מאוד | כשר | צמחוני
החומרים
1 מכל רוטב שמנת פטריות יטבתה
3 כוסות עלי תרד
4 ביצים
2-3 כפות גבינת פטה או גבינת פרמזן או מוצרלה מגוררת
אופן ההכנה
1. מחממים רוטב פטריות במחבת רחבה על להבה בינונית. קוצצים גס 2 כוסות עלי תרד, מוסיפים לרוטב ומבשלים כדקה, עד שהתרד מאבד מנפחו.
2. מוסיפים ביצים, מכסים ומבשלים כדקה. מסירים את המכסה ומבשלים 2 דקות נוספות, או עד שהביצים מגיעות לדרגת העשייה הרצויה. קוצצים דק את יתר התרד ומפזרים מעל השקשוקה, מפזרים גבינה ומגישים מיד.