Time Out תל אביב About Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.

מגזין אתמגזין את

galshmu

שלום מיכאלשווילי חושף תמונה משפחתית מושלמת, וחופש גדול מהגיהנום

שלום מיכאלשווילי | צילום: אמיר יעקובי
שלום מיכאלשווילי | צילום: אמיר יעקובי

אוגוסט 2023, עד מתי? שלום מיכאלשווילי לוחץ לנו על כל הנקודות הכי רגישות בחופש הגדול - אבל קבלו איזו תמונה משפחתית הורסת

|
28 באוגוסט 2023
88 שיתופים | 132 צפיות

החופש הגדול עתיד להסתיים (סוף סוף) בסוף השבוע הקרוב, ובשעה טובה הילדים יחזרו למסגרות ולספסל הלימודים. עד אז, כולנו מנסות להיאחז בשאריות כוחותינו, ואנחנו לא לבד. גםשלום מיכאלשוויליוענבל שלוי החמודים מנסים להחזיק מעמד, אבל למרות הייאוש, הם מפרסמים תמונה משפחתית מתוקה והורסת של המשפחה הפוטוגנית שלהם.

>> מה קרה כשנועה קולר פגשה את שלישיית "מה קשור"?

מיכאלשווילישיתף בחשבון האינסטגרם שלו בתמונה משפחתית מהממת שלו ושל בת זוגו, יחד עם שלושת ילדיהם כחולי העיניים, ארי, רומי ואלי. לצד התמונה שעילפה אותנו, מיכאלשווילי ציין בכנות איך משפיע עליו החופש הגדול: "בריכה, מצופים, קרם הגנה, כינים, מגלשות, אבא עוד גלידה, אבא תן לי לזרוק לך את הקוביות לשש בש, אבא תקנה לי לייזר, אבא אי אפשר להיכנס לבריכה המציל אמר שעשו שם קקי אתמול, אז בוא למגלשות".

אנחנו מזדהות עם כל מילה בפוסט מלא הכנות הזה, אבל החלק האהוב עלינו הגיע בסוף, שם הודה לבת זוגו. "תודה לאלוהים (ולענבל) על הרגעים הקטנים שעושים את החיים לכל כך יפים. חוץ מהקטע עם הקוביות שאני צריך דאבל, והם זורקים שתיים אחד", סיכם. חמודי.

משפחת מיכאלשווילי | צילום: צילום מסך מאינסטגרם shalomke@
משפחת מיכאלשווילי | צילום: צילום מסך מאינסטגרם shalomke@

התגובות הנלהבות מהעוקבים ועוקבות לא איחרו לבוא, וגם, איך לא, כשמדובר בתמונה כזו יפה – תגובות הסלבס. רותם סלע כתבה "חמסה איזו משפחה". נינט טייב הצטרפה לקריאות החמסה וכתבה "חמסה, איזה יפים". לי בירן כתב כי מדובר בעיניו ב"אושר" ועפר שכטר אמר כי זו "משפחה יפה". כאמור, כמו מיכאלשווילי, הורים רבים משתגעים במהלך החופש הגדול ואנחנו כה מזדהות. אז לפני שאתן אומרות נואש, תזכרו שישאחלה של מזרקות חינמיותללכת אליהן עם הילדים, ועוד שללפעילויות חינמיות כיפיות. העיקר שתזכרו שעוד שלושה ימים (לא כולל סופ"ש), הסיוט הזה נגמר.

רוצה לקבל את מגזין ״את״ למייל? הירשמי לניוזלטר שלנו
מגזין את

ערוצי תוכן

מיוחדים

שירות לקוחות

יובל סיגלר תקשורת בע״מ

© יובל סיגלר תקשורת בע"מ 2026
Designed, Developed and Powered byRGB Media
popup-image

רוצה לקבל את הגיליון החדש של “את” עד הבית ב-9.90 ש״ח?

(במקום 39.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!