שלגון טרטר
במקום להגיש מרק טרטר (יוגורט) צונן בכוס או בגביע, אפשר להפתיע בשלגוני-מרק פיקנטיים. קבלו מתכון מפתיע ומרענן
88 שיתופים | 132 צפיות
מצרכים:
ל-12 שלגונים:
1 מלפפון ירוק גדול, קלוף
1 מלפפון חמוץ
6 כוסות יוגורט
1/2 כוס מים מינרליים
10 ענפי שמיר
2 שיני שום, כתושות
1/2 כפית מלח
כלי עזר: מתקן להקפאת שלגונים (להשיג בחנויות כלי בית)
אופן ההכנה:
1. פורסים את המלפפונים (הירוקים והחמוצים) ומכניסים יחד עם היוגורט והמים למעבד מזון. מעבדים כ-3-2 דקות, מוסיפים את השמיר ומעבדים כ-1/2 דקה.
2. מעבירים את התערובת לקנקן ומוסיפים את השום ואת המלח. טועמים ומתקנים תיבול.
3. יוצקים את התערובת לתוך מכלי השלגונים ומקפיאים עד להגשה.