שופינג אונליין: הטיפים של הבלוגריות לבלאק פריידיי

מתוך הסרט "וידויים של שופהוליק"
מתוך הסרט "וידויים של שופהוליק"

הכינו את הכרטיס: רגע לפני הבלאק פריידיי והסייבר מאנדיי שלוש שועלות שופינג אונליין משתפות בטיפים שצברו לקניות משתלמות ברשת

88 שיתופים | 132 צפיות

מכורות השופינג אונליין סופרות את הימים עד הבלאק פריידי (29.11) והסייבר מאנדיי (2/12). שני ימי הקניות הרשמיים של הרשת הם מכרה זהב לכל מי שמחפשת לקנות ולחסוך, בכל מה שקשור לבגדים, טואלטיקה, מוצרים לילדים ואביזרי חשמל כמובן. מי שלא זקוקות ליום מיוחד כדי לשלוף את האשראי ולהוסיף עוד פריט לווישליסט הן בלוגריות האופנה. שועלות הרשת המקצועיות חורשות על האתרים מדי יום כדי למצוא את הסיילים הכי משתלמים. דיברנו עם שלוש מהן ושמענו איך מוצאים את פריט החלומות שלך במחיר הזול ביותר, לא רק בנובמבר-דצמבר אלא בכל השנה.

מדריך בלאק פריידי 2019: כל הטיפים שיחסכו לכן כסף

קופונים, קופונים, קופונים: הטיפים של אסיה פלקוב

בלוגרית האופנה אסיה פלקוב מהבלוג אסיה-שיק למדה לאורך השנים איך להוציא כמה שפחות כסף על כמה שיותר פריטים. בממוצע היא מוציאה כ-1,000 ש"ח בחודש על קניות ומספרת שברשת היא צרכנית ממוקדת יותר ואף קונה פחות מאשר בחנות פיזית בה לא פעם מוכרים מציקים ומנסים לדחוף לה דברים בכוח. "אני מנצלת המון מבצעים של לקוחה חוזרת. זה עובד עלי ממש טוב, איך שיש מבצע אני מרגישה שאני חייבת לנצל אותו".

תני לנו כמה טיפים לקניה חכמה ברשת.
"1. לפני הכל לברר האם יש קופונים מיוחדים ובאיזה תנאי אפשר לקבל אותם.
2. לפני שאתן רוצות לקנות באתר כלשהו, תמיד תיכנסו לקבוצה של האתר בפייסבוק ותלמדו מנסיונם של אחרים, בדרך כלל בקבוצות כאלה תמצאו הנחות והרבה טיפים לרכישה.
3. לבדוק תמיד כל פריט בטבלת מידות. כל אחת קצת שונה, אז לא להסתמך על מספרים אלא ממש למדוד את עצמך עם סרט וכמה שיותר מדויק.
4. לעולם לא להזמין חבילות בשווי של מעל 75 דולר וזאת כדי לא לשלם מכס. אם את רוצה כמה דברים שעוברים את הסכום הזה עדיף לפצל חבילות".

View this post on Instagram

Good morning ???? Friday ⭐️

A post shared by ????Asia Chic???? (@asiachic) on

 

 

"אף פעם לא לקנות באותו הרגע": הטיפים של טל לרנר

ביום יום טל לרנר בת ה-23 מראשון לציון היא סטודנטית לקולנוע באוניברסיטת תל אביב, אבל בלילות, ובעצם לא רק בהם, היא אחת מהמכורות הכבדות והמקצועניות ביותר לקניות ברשת. לרנר מספרת שהיא מוציאה כ-3,000 ש"ח בחודש שמתפצלים בין כ-10 פריטים לפחות, כשלרוב היא מעדיפה לקנות מותגים שבכלל לא מוכרים בארץ. "אני אף פעם לא קונה ישר באותו הרגע. קודם כל אני מכניסה את הפריט לוויש ליסט ומחכה להנחה. בסוף תמיד המחיר יורד".

מה עצות הזהב שלך לקניה חכמה ברשת?
"1. מידות יכולות להטעות. חוץ מלמדוד את עצמך כדאי לבדוק מה המידה שהדוגמנית לובשת וככה יותר קל להשוות.
2. לעולם לא לקנות באותו הרגע אלא קודם להכניס את הפריט לרשימת הוויש ליסט. באסוס למשל תמיד יש מלא הנחות, לפחות פעם בחודש. עדיף לחכות ולשלם פחות".

למה לא כדאי לקנות בגדי היריון ברשת? הטיפים של עפרי רבן

עוד שועלת קניות רצינית היא בלוגרית האופנה ההריונית עפרי רבן (29). לרבן אין מספר פריטים קבוע שהיא קונה בחודש אבל לרוב היא מוציאה כ-1,000 ש"ח על שופינג. "אני פחות מסתכלת על המחיר ויותר על הפריט עצמו, על הייחודיות שלו, כשכמובן ברשת יש פריטים מיוחדים יותר מאשר בחנויות. וגם לא צריך לצאת למסע רגלי עמוס חיפושים". היא מוסיפה כי לרוב דווקא בימים כמו בלאק פריידי "אנשים מוציאים יותר כסף על קניות אונליין, כי הם לא חיים את העולם הזה ופחות מבינים. אני מכירה את השוק, יודעת מתי יש הנחות ויודעת לזהות אילו פריטים יחטפו מהר ומה יחכה לסייל".

תני לנו 3 עצות לשופינג אינטרנטי חכם ומוצלח.
"1. אף פעם לא לקנות באמצע הלילה. כולנו אוהבות את זה אבל שיקול הדעת מוטעה.
2. לחפש קוד קופון רלוונטי לאתר.
3. אל תבזבזו את הזמן לחפש בגדי היריון באינטרנט. מדובר בתחום מאכזב אפילו ברשת".