Time Out תל אביב About Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.

מגזין אתמגזין את

רשת האופטיקה i-optic מציגה: משקפיים בעיצוב אישי

I-OPTIC. צילום: יח"צ
I-OPTIC. צילום: יח"צ

תוכנה יחודית שסורקת את הפנים מאפשרת להתאים משקפיים באופן אינדיבידואלי, לפי טעם אישי וצורת פנים. המשקפיים מיוצרים במדפסת תלת מימד ומבטיחים חוויית קניה חד פעמית

5 בנובמבר 2018
88 שיתופים | 132 צפיות

תוכן שיווקי

רשת האופטיקה i-optic משיקה לראשונה בארץ טכנולוגיה חדשנית, המאפשרת התאמה מושלמת של מסגרת המשקפיים לתווי הפנים. השירות החדש עונה על השאלה הנצחית ששואל עצמו כל ממושקף בבואו לבחור זוג חדש של משקפי ראייה, ״האם המשקפיים מתאימים לי?״, שהרי ללא משקפיים אין לכם דרך לראות האם הזוג החדש שמדדתם מתאים לכם.

משקפיים בעיצוב אישי. צילום: יח"צ
משקפיים בעיצוב אישי. צילום: יח"צ

מכשירYunikuשפותח על ידי חברת העדשות הבינלאומיתHOYAעורך התאמה של עדשות המשקפיים והמסגרת לפי תווי הפנים, תוך התבססות על זוויות הפנים של הלקוח (מרחק בין העיניים, צורת האף, המרחק בין המוטות למיקום האוזניים וכו׳) וטעמו האישי. התהליך מתבצע בחנות בנוכחות הקונה על גבי מסך טלוויזיה, כשהתוצאה הסופית מדגימה איך המשקפיים נראים על הפנים כפי שנסרקו והועברו למסך המחשב. המשקפיים מודפסים בתלת מימד על בסיס כל הנתונים שהמכשיר קלט בזמן תהליך ההתאמה וכך הופך תהליך הקניה לחוויה יחודית.

בואו להתרשם. צילום: יח"צ
בואו להתרשם. צילום: יח"צ

התהליך מתרחש בששה שלבים:

1. פני הלקוח נסרקים במחשב בתוכנה מיוחדת.
2. התוכנה משכללת את נתוני הפנים יחד עם הדרישות הרפואיות שמגיעות עם העדשה וסגנון החיים הייחודי לכל לקוח.
3. התוכנה מודדת את הפרופורציות של הפנים ומתאימה את המשקפיים למידות הפנים.
4. המערכת מציעה לקונה מבחר זוגות משקפיים שנמצאו מתאימים לכל הנתונים ששוכללו.
5. הלקוח בוחר את הסגנון המועדף עליו, צבע וצורה.
6. המשקפיים שנבחרו מוצגים כהדמיה על פני הלקוח על גבי מסך המחשב. התאמות סופיות וכיוונונים עדינים מתבצעים להתאמה מושלמת של המשקפיים לפנים.
7. המידע נשלח ליצרן. המסגרת מודפסת בתלת מימד, העדשות מתווספות והמשקפיים מוכנים.
8. השירות מוצע באיי אופטיק, קומת כניסה , קניון רמת אביב, עד 6/11 מ- 09:30 עד 21:30

רוצה לקבל את מגזין ״את״ למייל? הירשמי לניוזלטר שלנו
מגזין את

ערוצי תוכן

מיוחדים

שירות לקוחות

יובל סיגלר תקשורת בע״מ

© יובל סיגלר תקשורת בע"מ 2026
Designed, Developed and Powered byRGB Media
popup-image

רוצה לקבל את הגיליון החדש של “את” עד הבית ב-9.90 ש״ח?

(במקום 39.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!