רפרפת פירות

או בשם המוכר יותר לכולם - פודינג

88 שיתופים | 132 צפיות

החומרים:

  • 1/2 כוס מים
  • 100 גר' חמאה
  • 1 כוס סוכר
  • 1 ק"ג תפוחים ואגסים
  • 1 כף קינמון
  • 4 כפות פירורי לחם
  • 2 חלמונים
  • 1 מיכל שמנת מתוקה
  • קורט קינמון (או אבקת סוכר)

אופן ההכנה:

  1. מחממים יחד בסיר מעט מים, חמאה ו-1/2 מכמות הסוכר, תוך כדי ערבוב, עד המסה.
  2. מקלפים את הפירות, מנקים מגרעינים וחותכים לרבעים. מוסיפים לסיר ומבשלים עד ריכוך.
  3. מסננים את הפירות מהנוזלים ומועכים לפירה.
  4. מוסיפים את הסוכר הנותר, קינמון ופירורי לחם. מצננים מעט ומוסיפים חלמונים.
  5. מצננים שעה במקרר.
  6. מקציפים את השמנת המתוקה ומקפלים לתוך התערובת.
  7. מגישים בצלוחיות ומפדרים בקינמון או אבקת סוכר.