רפרפת פירות

או בשם המוכר יותר לכולם - פודינג
88 שיתופים | 132 צפיות
החומרים:
- 1/2 כוס מים
- 100 גר' חמאה
- 1 כוס סוכר
- 1 ק"ג תפוחים ואגסים
- 1 כף קינמון
- 4 כפות פירורי לחם
- 2 חלמונים
- 1 מיכל שמנת מתוקה
- קורט קינמון (או אבקת סוכר)
אופן ההכנה:
- מחממים יחד בסיר מעט מים, חמאה ו-1/2 מכמות הסוכר, תוך כדי ערבוב, עד המסה.
- מקלפים את הפירות, מנקים מגרעינים וחותכים לרבעים. מוסיפים לסיר ומבשלים עד ריכוך.
- מסננים את הפירות מהנוזלים ומועכים לפירה.
- מוסיפים את הסוכר הנותר, קינמון ופירורי לחם. מצננים מעט ומוסיפים חלמונים.
- מצננים שעה במקרר.
- מקציפים את השמנת המתוקה ומקפלים לתוך התערובת.
- מגישים בצלוחיות ומפדרים בקינמון או אבקת סוכר.