קרפצ'יו אסייתי

מתחשק לכם להכין קרפצ'יו מקורי בבית? לכו על הגרסה האסייתית
88 שיתופים | 132 צפיות
בשרי, קל
החומרים לצלחת קרפצ'יו בקוטר 25 ס"מ:
- 60 גר' בשר נקי משומן (סינטה, פילה, אנטרקוט, שייטל)
- 1 כף חומץ אורז
- 1 כף שמן שומשום
- 1 כפית רוטב סויה
- מלח, פלפל
- 1/2 כפית ג'ינג'ר קצוץ דק מאוד
- ½1 כפיות שומשום מצופה וואסבי
- 2 כפות נבטי צנונית
אופן ההכנה:
- מכינים את הקרפצ'יו לפי מתכון הקרפצ'יו הקלאסי עד לשלב התיבול.
- יוצקים על הבשר את חומץ האורז, שמן השומשום ורוטב הסויה (יש להקפיד על סדר זה).
- מתבלים את הקרפצ'יו במעט מלח ופלפל, ומפזרים בצורה אחידה את שאר החומרים על הבשר.
- 60 גר' בשר נקי משומן (סינטה, פילה, אנטרקוט, שייטל)
- 1 כף חומץ אורז
- 1 כף שמן שומשום
- 1 כפית רוטב סויה
- מלח, פלפל
- 1/2 כפית ג'ינג'ר קצוץ דק מאוד
- ½1 כפיות שומשום מצופה וואסבי
- 2 כפות נבטי צנונית
מצרכים:
לצלחת קרפצ'יו בקוטר 25 ס"מ:
אופן ההכנה:
מכינים את הקרפצ'יו לפי מתכון הקרפצ'יו הקלאסי עד לשלב התיבול.
יוצקים על הבשר את חומץ האורז, שמן השומשום ורוטב הסויה (יש להקפיד על סדר זה).
מתבלים את הקרפצ'יו במעט מלח ופלפל, ומפזרים בצורה אחידה את שאר החומרים על הבשר.