קרפאצ'ו מוצרלה, עגבניות שרי ורוקט

קרפאצ'ו מוצרלה, עגבניות שרי ורוקט | צילום: דניאל לילה | שף: איתי בידרמן
קרפאצ'ו מוצרלה, עגבניות שרי ורוקט | צילום: דניאל לילה | שף: איתי בידרמן

מנה ראשונה איטלקית קלאסית וקלה להכנה ידי השף איתי בידרמן

88 שיתופים | 132 צפיות

חומרים ל-6-4 מנות ראשונות

‏4 כדורי מוצרלה טרייה של "גד" (להשיג במעדניות בסופר) פרוסים דק

לסלסה

צרור קטן עלי רוקט קצוצים דק
‏12 עלי בזיליקום יפים קצוצים דק
‏20 עגבניות שרי תמר חתוכות לקוביות קטנטנות
‏4 כפות שמן זית
מלח ופלפל שחור גרוס
‏1 שן שום כתושה

להגשה

עלי רוקט שלמים
קרפאצ'ו שמן זית

[tmwdfpad]

קרפאצ'ו מוצרלה, עגבניות שרי ורוקט | צילום: דניאל לילה | שף: איתי בידרמן
קרפאצ'ו מוצרלה, עגבניות שרי ורוקט | צילום: דניאל לילה | שף: איתי בידרמן

אופן ההכנה

1. מסדרים פרוסות מוצרלה בצלחת גדולה ושטוחה כך שיכסו את כולה — כמו בהכנת קרפאצ'ו.

‏2. מערבבים את חומרי הסלסה, טועמים ומתקנים תיבול. מפזרים על המוצרלה.

‏3. מניחים מעל עלי רוקט שלמים, מזלפים עוד מעט שמן זית ומגישים מייד.