קרפאצ'ו מוצרלה, עגבניות שרי ורוקט
מנה ראשונה איטלקית קלאסית וקלה להכנה ידי השף איתי בידרמן
88 שיתופים | 132 צפיות
חומרים ל-6-4 מנות ראשונות
4 כדורי מוצרלה טרייה של "גד" (להשיג במעדניות בסופר) פרוסים דק
לסלסה
צרור קטן עלי רוקט קצוצים דק
12 עלי בזיליקום יפים קצוצים דק
20 עגבניות שרי תמר חתוכות לקוביות קטנטנות
4 כפות שמן זית
מלח ופלפל שחור גרוס
1 שן שום כתושה
להגשה
עלי רוקט שלמים
קרפאצ'ו שמן זית
[tmwdfpad]
אופן ההכנה
1. מסדרים פרוסות מוצרלה בצלחת גדולה ושטוחה כך שיכסו את כולה — כמו בהכנת קרפאצ'ו.
2. מערבבים את חומרי הסלסה, טועמים ומתקנים תיבול. מפזרים על המוצרלה.
3. מניחים מעל עלי רוקט שלמים, מזלפים עוד מעט שמן זית ומגישים מייד.