Time Out תל אביב About Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.

מגזין אתמגזין את

galshmu

קרן אלעזרי פורצת את גבולות הדמיון

האקרית שפורצת את גבולות הדמיון. קרן אלעזרי | צילום: עידו לביא
האקרית שפורצת את גבולות הדמיון. קרן אלעזרי | צילום: עידו לביא

ההאקרית שפורצת את גבולות הדמיון ותמיד בודקת איך מה שהיא עושה ישנה את העולם, מספרת איך הופכים לוונדר-וומן מודרנית

|
1 בנובמבר 2016
88 שיתופים | 132 צפיות

יש לך פוטנציאל: פרויקט מיוחד

האקרית, חוקרת ומרצה בכירה במרכז לחקר הסייבר של אוניברסיטת תל אביב. בת 35, בזוגיות, מתגוררת בתל אביב.

"בגיל 14 צפיתי בסרט הוליוודי בשם 'ההאקרים' שבו אנג'לינה ג'ולי גילמה דמות של האקרית, והבנתי לראשונה שמה שאני עושה נקרא להיות האקר. עד אז לא הכרתי את המילה. רציתי להיות כמותה, והשתעשעתי ברעיון הרומנטי שהאקרים יכולים להיות גיבורים גם כשהם נערים ונערות.
שנה קודם, בגיל 13, כבר ביליתי הרבה זמן באינטרנט ובמעבדות מחשבים. הוריי עודדו את סקרנותי, הייתי מרכיבה מחדש את המחשב ושיחקתי עם מודמים ורובוטריקים. אחרי הסרט ידעתי שזה הדבר שאני אוהבת ורוצה לממש וזה מה שאני עושה. בצה"ל שירתּי כקצינת ביטחון מידע בחיל המודיעין ובהמשך למדתי באוניברסיטה מדעי המחשב, היסטוריה ופילוסופיה, ועשיתי תואר שני בלימודי ביטחון.

להיות האקרית זה לפרוץ את גבולות הדמיון. מדובר בתעשייה המאפשרת אתגרים והזדמנויות ועולם אבטחת המידע זקוק להאקרים. אימצתי תפיסת עולם שהטכנולוגיה מעצבת את ההווה והעתיד שלנו ומי שמחזיקים הרבה כוח הם לא רק ממשלות ותאגידים, אלא האקרים אינדיבידואלים שיכולים לגרום גם לאימפקט חיובי. בכל הארגונים שבהם עבדתי הבאתי את הפרספקטיבה של ההאקר הטוב, הידידותי.

לפני שנתיים וחצי הרציתי בכנס העולמי של TED בתחום עיסוקי. הייתי הישראלית היחידה בכנס הזה, שהרצו בו אנשים כמו ביל גייטס, אל גור ועוד נשים מובילות מהעולם. המסר היה שהאקרים ידידותיים הם חלק מהמערכת החיסונית של עולם הטכנולוגיה. אחד הדברים שאני מאוד אוהבת ולא מממשת הוא בתחום האופנה. אם הייתי צריכה לפרוש, הייתי בוחרת בתחום הזה, עם כל הממשקים החדשים. אם מעצב אופנה ירצה שת"פ איתי, אשמח".

טיפ למימוש הפוטנציאל:

"גישה שנקראת להתחיל ב־WHY (למה) של קולגה בשם סיימון סינק שיש לו ספר והרצאה ב־TED באותו שם. כל דבר שאנחנו עושים צריך לשאול למה, והכוונה לא ללמה הפרטי אלא למה זה ישנה לאחרים. אם עונים על זה אפשר לעשות הרבה".

חולצה וז'קט זארה, שעון וטבעות אוסף פרטי | צילום: עידו לביא
חולצה וז'קט זארה, שעון וטבעות אוסף פרטי | צילום: עידו לביא

צילוםעידו לביא |ניהול קריאייטיבטל קליינבורט |סטיילינגמזל חסון לסולו
איפורמורן סטויצקי לסולו |שיערשרה שנטי |
ע. איפוראנה שוחט לסולו |ע. סטיילינגאלינה אנטוורג |ע. צלםרפאל לוי

רוצה לקבל את מגזין ״את״ למייל? הירשמי לניוזלטר שלנו
מגזין את

ערוצי תוכן

מיוחדים

שירות לקוחות

יובל סיגלר תקשורת בע״מ

© יובל סיגלר תקשורת בע"מ 2026
Designed, Developed and Powered byRGB Media
popup-image

רוצה לקבל את הגיליון החדש של “את” עד הבית ב-9.90 ש״ח?

(במקום 39.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!