קציצות סלמון ופסטו

קציצות סלמון ופסטו | צילום: דניאל לילה. סגנון: אוריה גבע
קציצות סלמון ופסטו | צילום: דניאל לילה. סגנון: אוריה גבע

עם התיבול הנכון, שאריות סלמון שיש בבית הופכות לקציצות זריזות שילדים אוהבים

88 שיתופים | 132 צפיות

החומרים

לקציצות
250 גרם פילה סלמון
250 גרם תפוחי אדמה מבושלים ומעוכים למחית
1 ביצה
1 כף פסטו
קליפת לימון מגוררת מ-1/2 לימון
מלח
פלפל
3-2 כפות קמח
כ-1/2 כוס פירורי לחם
שמן לטיגון
למיונז פסטו
1 כוס מיונז
2 כפות גדושות פסטו
1 שן שום כתושה

 

אופן ההכנה

1

מבשלים או מאדים סלמון כ-8 דקות. מצננים ומפוררים לקערה.

2

מוסיפים מחית תפוח אדמה, ביצה, פסטו, קליפת לימון, מלח, פלפל וקמח ומערבבים. מקררים שעתיים להתייצבות.

3

יוצרים קציצות מהתערובת, טובלים בפירורי לחם ומטגנים במחבת עם שמן 2-3 דקות משני הצדדים להזהבה.

4

מכינים מיונז פסטו: מערבבים מיונז, פסטו ושום ומגישים לצד הקציצות.

 

המתכון פורסם לראשונה באתר השולחן