קציצות סלמון ופסטו
עם התיבול הנכון, שאריות סלמון שיש בבית הופכות לקציצות זריזות שילדים אוהבים
88 שיתופים | 132 צפיות
החומרים
לקציצות
250 גרם פילה סלמון
250 גרם תפוחי אדמה מבושלים ומעוכים למחית
1 ביצה
1 כף פסטו
קליפת לימון מגוררת מ-1/2 לימון
מלח
פלפל
3-2 כפות קמח
כ-1/2 כוס פירורי לחם
שמן לטיגון
למיונז פסטו
1 כוס מיונז
2 כפות גדושות פסטו
1 שן שום כתושה
אופן ההכנה
1
מבשלים או מאדים סלמון כ-8 דקות. מצננים ומפוררים לקערה.
2
מוסיפים מחית תפוח אדמה, ביצה, פסטו, קליפת לימון, מלח, פלפל וקמח ומערבבים. מקררים שעתיים להתייצבות.
3
יוצרים קציצות מהתערובת, טובלים בפירורי לחם ומטגנים במחבת עם שמן 2-3 דקות משני הצדדים להזהבה.