הבחירה הקלה: גרסה כיפית ושונה לטוסט טונה

קסדייה עם תרד וטונה של רות אוליבר | צילום: דן לב, סגנון: טליה אסיף
קסדייה עם תרד וטונה של רות אוליבר | צילום: דן לב, סגנון: טליה אסיף

מומלץ בחום לכל חובבות הטוסט-טונה שמעוניינות לרענן את המנה האהובה עם מתכון כיפי וטעים לקסדייה טונה, גבינה ותרד. וזה סופר קל להכנה!

88 שיתופים | 132 צפיות

6 מנות | 10 דקות | קל מאוד | כשר | טונה

החומרים

6 טורטיות
למלית
1 קופסת טונה בשמן מפוררת
2 כוסות עלי תרד שטופים
1 בצל סגול חצוי ופרוס
50 גרם גבינת מוצרלה מגוררת
100 גרם גבינת צ’דר מגוררת

אופן ההכנה

1. מחממים מחבת עם ציפוי מונע הידבקות או מחבת משומנת ומניחים בה טורטייה. מפזרים מעט מחומרי המלית על מחצית משטח הטורטייה, מקפלים עליהם את המחצית השנייה ומהדקים.

2. קולים 3 דקות מכל צד עד שהגבינות נמסות. חוזרים על הפעולה עם שאר הטורטיות.

רוצה מתכוני טורטיות נוספים? היכנסי לאתר "השולחן"