קורנביף חזה בקר ואיולי חרדל

מתכון לקורנביף חזה בקר בהכנה ביתית, מומלץ להגיש בכריך עם איולי חרדל
חומרים (ל- 4 מנות):
1.2 ק"ג חזה בקר
למשרה
1 מקל קינמון
1 ליטר מים
4 כפות מלח
1/2 כוס רוטב וורצ'סטר
1 כפית פלפל שחור
1 כף גרגירי חרדל
1 כף זרעי סלרי
1 כפית ג'ינג'ר טחון
1 כף זרעי שמיר
לבישול
1 בצל גדול
4 שיני שום
5 עלי דפנה
2 ענף תימין
צרור פטרוזיליה
אופן ההכנה
1. מרתיחים את מרכיבי ההשריה ומקררים. יוצקים את המשרה על נתח הבשר בכלי ומשרים במשך 5 ימים, עדיף בוואקום. אם אין מכשיר וואקום יש לעטוף היטב את הכלי בניילון נצמד ולהפוך את נתח הבשר כל יומיים.
2. מוציאים את הבשר מהמשרה, שוטפים ומרתיחים בסיר עם 2 ליטרים מים במשך 30 דקות. מוציאים מהסיר, מחליפים את המים ומוסיפים את מרכיבי הבישול.
3. מניחים את הנתח בסיר ומבשלים על אש נמוכה במשך 3 שעות, או לחלופין עוטפים את הסיר ברדיד אלומיניום וצולים בתנור שחומם מראש ל־120 מעלות במשך 3 שעות.
איולי חרדל
5 כפות מיונז
1 כף חרדל דיז'ון גרגירים
1 כפית שום כתוש
1 כף מיץ לימון
1/2 כפית פלפל שחור
3/4 כפית מלח
אופן ההכנה
מערבבים היטב את כל המרכיבים עד קבלת מרקם אחיד