טרנד האננס: קוקטייל בהשראת הפרי הכי פוטוגני של הקיץ
המיקסולוגים של מסעדת טפאו עם מתכון למרגריטה אננס - דרינק הקיץ האולטימטיבי. כזה שכולל הרבה אלכוהול, פירות משובחים ויראה מצוין בשולחן ארוחת הערב
אחרי שראינו אותו על חולצות, שרשראות ואפילו על נעליים הגיע הזמן להודות שדי מאסנו בטרנד האננס. מצד שני, הוא עדיין אחד מהפירות שמשתלבים הכי טוב בקוקטיילים. אז ביקשנו מהמומחים של טפאו, מסעדת הטפאסים שפועלת כבר 15 שנה, מתכון לדרינק קייצי שכל אחת יכולה להכין בבית.
עוד קוקטיילים שיכניסו אתכם למוד של חופשה טרופית:
או ד'תה: הפירותי המרענן
ספייקט סטרוברי שייק: המתוק העוקצני
משחק מכור: החתיך הלוהט
אופן ההכנה
1. מכניסים לבלנדר:
50 גרם של אננס טרי
15 מ"ל לימון סחוט
15 מ"ל סירופ ליים
45 מ"ל של מונין אננס
60 מ"ל של קווארבו גולד
2. מוסיפים קרח.
3. מערבלים ומוזגים לכוס בל.
4. לוקחים יקיטורי או שיפוד אחר, מרכיבים עליו חתיכות פרי ומניחים על הכוס.