קוביות קרח עם צמחי תבלין ופרחים

קוביות קרח שהוקפאו בהן פרחים וצמחי תבלין הן רעיון שימושי וקל לביצוע היכול לשדרג פלאים משקאות צוננים, סלטים, מרקים קרים או סתם לקשט מגש פירות

88 שיתופים | 132 צפיות

מצרכים:

כלי להקפאת קוביות קרח

מים (מינרליים בלבד – כדי שהקוביות תהיינה שקופות וצלולות)

פרחי מאכל ועלים של צמחי תבלין.
למשל: פרחים סגלגלים של רוזמרין, פרחי לבנדר, עלי גרניום, עלי נענע, תימין, שמיר (פרחים ועלים) ופטרוזיליה.

אופן ההכנה:

1. ממלאים את הכלי להכנת קוביות הקרח במים עד מחצית גובהו.

2. מסדרים את העלים והפרחים בכל קובייה, מעבירים למקפיא (רוב העלים יצופו מיד למעלה) וממתינים עד שהמים קופאים.

3. מוסיפים מים עד לשפת כלי הקרח ומקפיאים שוב. הפרחים הקפואים יישארו באמצע וישתקפו מבעד לקרח.