קבב גאורגי של שף איגור ויינברג
משתה גאורגי עמוס באוכל מיוחד ובמשקאות מלאי אלכוהול הוא דרך מצוינת לחגוג את פורים באקסטרים. הפעם הגיע הזמן להתחבר לקבב במבטא גרוזיני
88 שיתופים | 132 צפיות
חומרים ל-10 יחידות | בינוני | בשרי
700 גר' בשר בקר שמן טחון
300 גר' בשר טלה טחון
1 בצל קצוץ דק
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור
1 כפית תערובת עשבי תיבול גאורגית (להשיג בחנויות המתמחות)
אופן ההכנה
1. מערבבים את המרכיבים עד קבלת תערובת אחידה. קורצים מהתערובת קציצות קבב וצולים בגריל לפי מידת העשייה הרצויה.
מתכונים נוספים של השף איגור ויינברג:
1. בדריג'אני
2. חצ’פורי אמרולי ואצ’רולי
3. קפוסטה
4. פחליאני
5. חינקלי בשר
שף: איגור ויינברג, מסעדת Supra | צילום: זוהר רון | סטיילינג: נעה קנריק