פשטידת ברוקולי
פשטידה קלה, טעימה ודלת קלוריות
88 שיתופים | 132 צפיות
החומרים:
- 2 שקיות ברוקולי קפוא
- מים לבישול הברוקולי
- 1/2 1 כפות מרגרינה
- 8 כפות מיונז קל
- 2 כפות אבקת מרק בצל
- 2 ביצים
- 1/2 1 כפות קמח
- 1/2 כוס חלב
אופן ההכנה:
מחממים את הברוקולי. מסירים מן האש ומועכים.
ממיסים את המרגרינה ומערבבים אותה עם שאר החומרים.
יוצקים לתבנית אפייה את הבלילה ואופים בחום בינוני כ-35 דקות.
מתכון מאת סוזי סורפרייז
מתוך: מגזין דרך האוכל
לעשיית מנוי, לקבלת גיליון מתנה
18.10.06
(עודכן ב – 13.07.09)
מצרכים:
- 2 שקיות ברוקולי קפוא
- מים לבישול הברוקולי
- 1/2 1 כפות מרגרינה
- 8 כפות מיונז קל
- 2 כפות אבקת מרק בצל
- 2 ביצים
- 1/2 1 כפות קמח
- 1/2 כוס חלב
אופן ההכנה:
מחממים את הברוקולי. מסירים מן האש ומועכים.
ממיסים את המרגרינה ומערבבים אותה עם שאר החומרים.
יוצקים לתבנית אפייה את הבלילה ואופים בחום בינוני כ-35 דקות.