פשטידת ברוקולי

פשטידה קלה, טעימה ודלת קלוריות

88 שיתופים | 132 צפיות

החומרים:

  • 2 שקיות ברוקולי קפוא
  • מים לבישול הברוקולי
  • 1/2 1 כפות מרגרינה
  • 8 כפות מיונז קל
  • 2 כפות אבקת מרק בצל
  • 2 ביצים
  • 1/2 1 כפות קמח
  • 1/2 כוס חלב

אופן ההכנה:

מחממים את הברוקולי. מסירים מן האש ומועכים.

ממיסים את המרגרינה ומערבבים אותה עם שאר החומרים.

יוצקים לתבנית אפייה את הבלילה ואופים בחום בינוני כ-35 דקות.

מתכון מאת סוזי סורפרייז

מתוך: מגזין דרך האוכל
לעשיית מנוי, לקבלת גיליון מתנה

18.10.06

(עודכן ב – 13.07.09)

מצרכים:

  • 2 שקיות ברוקולי קפוא
  • מים לבישול הברוקולי
  • 1/2 1 כפות מרגרינה
  • 8 כפות מיונז קל
  • 2 כפות אבקת מרק בצל
  • 2 ביצים
  • 1/2 1 כפות קמח
  • 1/2 כוס חלב

אופן ההכנה:

מחממים את הברוקולי. מסירים מן האש ומועכים.

ממיסים את המרגרינה ומערבבים אותה עם שאר החומרים.

יוצקים לתבנית אפייה את הבלילה ואופים בחום בינוני כ-35 דקות.