פשטידת בצל
פשטידת בצל חלבית, קלה וטעימה
88 שיתופים | 132 צפיות
החומרים:
לבצק:
- 1/2 1 כוסות קמח תופח
- 100 גר' מרגרינה בטעם חמאה
- 125 גר' (1/2 חבילה) גבינה לבנה 9%
למלית:
- 5 בצלים קצוצים
- מעט שמן לטיגון
- 5 ביצים
- 3 כפות אבקת מרק פטריות
- 2 גביעי לבן
אופן ההכנה:
- מערבבים את כל החומרים לבצק ומשטחים בתחתיתה של תבנית אפייה משומנת קלות.
המלית:
- מטגנים את הבצלים בשמן עד להזהבה. מכבים את האש.
- מוסיפים את יתר החומרים למלית ויוצקים אותם על הבצק.
- אופים בחום בינוני של כ-220 מעלות במשך 40 דקות.
מתוך: מגזין דרך האוכל
לעשיית מנוי, לקבלת גיליון מתנה
18.10.06
(עודכן ב – 07.09.09)
מצרכים:
לבצק:
- 1/2 1 כוסות קמח תופח
- 100 גר' מרגרינה בטעם חמאה
- 125 גר' (1/2 חבילה) גבינה לבנה 9%
למלית:
- 5 בצלים קצוצים
- מעט שמן לטיגון
- 5 ביצים
- 3 כפות אבקת מרק פטריות
- 2 גביעי לבן
אופן ההכנה:
- מערבבים את כל החומרים לבצק ומשטחים בתחתיתה של תבנית אפייה משומנת קלות.
המלית:
- מטגנים את הבצלים בשמן עד להזהבה. מכבים את האש.
- מוסיפים את יתר החומרים למלית ויוצקים אותם על הבצק.
- אופים בחום בינוני של כ-220 מעלות במשך 40 דקות.