פשטידת בצל

פשטידת בצל חלבית, קלה וטעימה

88 שיתופים | 132 צפיות

החומרים:

לבצק:

  • 1/2 1 כוסות קמח תופח
  • 100 גר' מרגרינה בטעם חמאה
  • 125 גר' (1/2 חבילה) גבינה לבנה 9%

למלית:

  • 5 בצלים קצוצים
  • מעט שמן לטיגון
  • 5 ביצים
  • 3 כפות אבקת מרק פטריות
  • 2 גביעי לבן

אופן ההכנה:

  • מערבבים את כל החומרים לבצק ומשטחים בתחתיתה של תבנית אפייה משומנת קלות.

המלית:

  1. מטגנים את הבצלים בשמן עד להזהבה. מכבים את האש.
  2. מוסיפים את יתר החומרים למלית ויוצקים אותם על הבצק.
  3. אופים בחום בינוני של כ-220 מעלות במשך 40 דקות.

מתוך: מגזין דרך האוכל

לעשיית מנוי, לקבלת גיליון מתנה

18.10.06

(עודכן ב – 07.09.09)

מצרכים:

לבצק:

  • 1/2 1 כוסות קמח תופח
  • 100 גר' מרגרינה בטעם חמאה
  • 125 גר' (1/2 חבילה) גבינה לבנה 9%

למלית:

  • 5 בצלים קצוצים
  • מעט שמן לטיגון
  • 5 ביצים
  • 3 כפות אבקת מרק פטריות
  • 2 גביעי לבן

אופן ההכנה:

  • מערבבים את כל החומרים לבצק ומשטחים בתחתיתה של תבנית אפייה משומנת קלות.

המלית:

  1. מטגנים את הבצלים בשמן עד להזהבה. מכבים את האש.
  2. מוסיפים את יתר החומרים למלית ויוצקים אותם על הבצק.
  3. אופים בחום בינוני של כ-220 מעלות במשך 40 דקות.