פסטה ראגו זנב שור

פסטה ראגו זנב שור | צילום: אנטולי מיכאלו | סטיילינג: עידית יצקן
פסטה ראגו זנב שור | צילום: אנטולי מיכאלו | סטיילינג: עידית יצקן

מתכון קל להכנה לפסטה עם בשר שמביסה את הבנאליות של הבולונז. מנה של שף מאיר אדוני מתוך תפריט מסעדת סזרינה בקיסריה

88 שיתופים | 132 צפיות

 

4 מנות | בינוני | בשרי

מצרכים

500 גר' פסטה פפרדלה איכותית
1 כף שמן זית
1 שן שום קצוצה
3 ענפי מרווה
2 גזרים חתוכים לקוביות
3 גבעולי סלרי אמריקאי חתוכים לקוביות
2 יחידות כרשה חתוכה לקוביות
1 ארטישוק ירושלמי חתוך לקוביות
1/2 כוס שעועית חומה מבושלת
200 גר' בשר זנב שור מבושל ומפורק מהעצם
100 גר' ציר עגל איכותי
10 ענפי פטרוזיליה
2 עגבניות מקולפות וחתוכות לקוביות
קליפה מגוררת מלימון אחד
30 גר' גבינת פרמזנו רג'יאנו

פסטה ראגו זנב שור | צילום: אנטולי מיכאלו | סטיילינג: עידית יצקן
פסטה ראגו זנב שור | צילום: אנטולי מיכאלו | סטיילינג: עידית יצקן

אופן ההכנה

1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות ההכנה.

2. מטגנים את כל הירקות מלבד העגבניות בסיר עם שמן זית, השום והמרווה עד שהם מזהיבים. מוסיפים לסיר את הבשר, הציר והפסטה ומערבבים. מניחים מעל את הפטרוזיליה, העגבניות, קליפת הלימון המגוררת והפרמזן.