פסטה פטריות עם טוויסט

פסטה פטריות. צילום: יח"צ
פסטה פטריות. צילום: יח"צ

נכון, שבועות הוא חג שכולו לבן, אבל מה לגבי קצת טוויסט בשולחן החג? סידרנו לכם מתכון למנה שכולם אוהבים עם פסטה שחורה

88 שיתופים | 132 צפיות

תוכן שיווקי | חוות השמפיניון 

מצרכים:

1 חבילת פסטה שחורה / כל פסטה שאוהבים
300 גר' פטריות פורטבלה
300 גר' פטריות יער
300 גר' פטריות שמפיניון
חופן עלי בזיליקום
8 שיני שום קלופות
4 גבעולי טימין
2 חופנים של קונפי עגבניות שרי
חצי כוס יין
30 גר' חמאה
מלח, פלפל ואגוז מוסקט

מכינים:

לקונפי עגבניות שרי:

בתבנית קטנה מניחים עגבניות שרי, 10 שיני שום קלופות, 4 גבעולי טימין, מלח גס ופלפל, מכסים בשמן זית עוטפים בנייר כסף ואופים בחום נמוך כשעה

לפסטה:

מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן
חותכים את השום לפרוסות
חותכים את הפטריות לרבעים
במחבת גדולה מחממים 30 גר' חמאה ו- 3 כפות משמן קונפי העגבניות, מטגנים קלות את השום והטימין, מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן
מוסיפים את היין ונותנים לו להתאדות מעט
מתבלים במלח פלפל ומעט אגוז מוסקט
מוסיפים למחבת את הפסטה ומערבבים בעדינות
מוסיפים את עלי הבזיליקום ומכבים את האש
מגישים עם המון פרמז'ן