טבעוני וטעים בצורה יוצאת דופן: מתכון לפסטה בכרישה

פסטה בכרישה של עז תלם | צילום: דניאל לילה
פסטה בכרישה של עז תלם | צילום: דניאל לילה

פסטה כרישה טבעונית נשמע לך בנאלי? נסי את המתכון הפשוט הזה ותופתעי לגלות כמה הוא קל וטעים

88 שיתופים | 132 צפיות

המון כרישה, קצת תימין, הרבה פלפל שחור וקצת לימון. זה הכל. פשוט, קל וטעים בצורה יוצאת דופן.

החומרים

אופן ההכנה

1

מחממים שמן זית בסיר רחב ושטוח, מוסיפים כרישות ותימין (שומרים חופן קטן של תימין להגשה) ומטגנים על להבה גבוהה תוך כדי ערבוב כ-10 דקות עד שהכרישות רכות וזהובות.

2

בינתיים מבשלים פסטה דקה פחות מהוראות היצרן. שומרים כוס ממי בישול הפסטה ומסננים.

3

מוסיפים את הפסטה לכרישה עם מעט ממי הבישול שלה (במצקת). מתבלים במלח ופלפל שחור. מערבבים כ-2 דקות עד שהפסטה נעטפת בפרוסות הכרישה. ברגע שכל נוזלי הבישול מתאדים מוסיפים עוד ממי הבישול.

4

מעבירים לצלחות הגשה, מעטרים בשקדים פרוסים קלויים ועלי תימין. מגישים עם פלחי לימון ואפשר לעטר בקליפת לימון מגוררת.

 

המתכון פורסם לראשונה באתר "השולחן"