פטריות ממולאות בגבינת עזים
את הפטריות ממלאים בגבינה ושקדים, ומקבלים תוספת מופלאה
88 שיתופים | 132 צפיות
כשר, חלבי, קל, מהיר
אפשר להחליף את גבינת העזים ברוקפור.
החומרים ל-4 מנות:
- 16 פטריות שמפיניון בינוניות
- שמן זית לטיגון
- חופן פטרוזיליה, קצוצה
- חופן שבבי שקדים, קלויים
- 4 שיני שום, קצוצות
- 2 גבעולי בצל ירוק, קצוצים
- 1/4 כפית פפריקה מתוקה
- 1/4 כפית קארי
- מלח ופלפל, לפי הטעם
- 50-40 גר' גבינת עזים
אופן ההכנה:
- מפרידים את ראשי הפטריות מהרגליים, וקוצצים את הרגליים דק.
- מחממים שמן במחבת ומטגנים קלות רגלי פטריות, פטרוזיליה, שקדים, שום ובצל ירוק.
- מוסיפים תבלינים ומפוררים את הגבינה מעל התערובת, עד שהיא נמסה. מצננים.
- ממלאים את ראשי הפטריות בתערובת וצולים 10 דקות בתנור בחום של 160 מעלות.
הצעת הגשה
הגישו 4 פטריות לכל סועד, בתוספת כפית פסטו וכפית ריבת בצל – לצד סלט מרענן.