זה חם ומתוק: מתכון לפונדו שוקולד מפנק של קרין גורן

פירות טריים, מרנג קריספי, בראוניז רכים וביסים של חלבה: קרין גורן מציגה מתכון לפונדו שוקולד עשיר במתיקות ובפינוקים. הכי מגיע לנו!
12 סועדים | 10 דקות | כשר | קל מאוד | שוקולד
קרין גורן מציגה קאמבק בגרסה יאפית לקינוח הוותיק שכולו גיבוש קבוצתי. שווה להשקיע בסט פונדו, אבל אפשר בהחלט לאלתר עם קערה יפה, מתקן חימום ושיפודים.
החומרים
2 מיכלים (500 מ”ל) שמנת מתוקה
1/4 כפית מלחקרין גורן
300 גרם שוקולד מריר
200 גרם שוקולד חלב
2-3 כפות ליקר (לא חובה)
לטבילה
אננס טרי
ליצ'י
קיווי
מנגו
פטל
ענבים
דובדבנים
סברס
בננות
קוביות בראוניז
חלבה חתוכה למלבנים בגודל ביס
נשיקות מרנג
אופן ההכנה
1. מביאים שמנת מתוקה ומלח לסף רתיחה. יוצקים על השוקולד, ומערבבים היטב עד שהשוקולד נמס.
2. מעבירים מיד לקערת פונדו, מערבבים פנימה אלכוהול אם רוצים, ומגישים עם התוספות בכלים נפרדים מסביב ושיפודים לטבילה.
3. אפשר להכין את רוטב השוקולד מראש, ולשמור בכלי אטום במקרר. מחממים במיקרוגל, או בסיר על להבה מינימלית (תוך השגחה צמודה) לפני ההגשה.