רפרוף קיצי: פודינג אורז עם סורבה מנגו
פודינג אורז קליל ומתקתק מלווה בסורבה מנגו ופירות העונה. מתכון פשוט פשוט מבית הגלידרייה החדשה של קבוצת R2M, כי גם לטבעונים ולנפגעי לקטוז מגיע להנות מקינוח חלומי
ארוֹז קון לצ׳ה בגרסה טבעונית מוצלחת במיוחד. החלפת החלב בחלב קוקוס רק הופכת אותו לטעים יותר.
עוד קינוחים מושלמים שיהפכו אתכן למארחות אגדתיות או לזללניות מדופלות:
הבייסיק: גלידה וניל משובחת וסורבה מנגו מהעץ
שטרודל בננה שיגרום לכם לשיר באחו
מרק ליצ'י ונשיקות שיגרום לכם להתאהב
בראוניז סודי שיהפוך אתכם למוקד עלייה לרגל
החומרים ל- 10 מנות | קל | טבעוני
900 מ"ל חלב קוקוס
גרגירים ממקל וניל אחד
150 גרם סוכר
100 גרם אורז עגול
אופן ההכנה
1. מרתיחים בסיר חלב קוקוס, וניל וסוכר.
2. מנמיכים את האש ומוסיפים את האורז העגול.
3. מבשלים על אש נמוכה כ־45 דקות, עד שהאורז רך.
4. מסירים מהאש, מכסים בניילון נצמד ומקררים עד להגשה.
להגשה
1. ממלאים כוס זכוכית יפה או קערת הגשה שקופה בפודינג אורז עד למחציתה.
2. מניחים על הפודינג כדור של סורבה מנגו.
3. אפשר לעטר את המנה במעט סילאן, בתאנים טריות או בפרוסות מנגו טרי.