עגבניות מיובשות

השף אבי שקרל מ"בליני" מכין מעדנים מיובשים
88 שיתופים | 132 צפיות
החומרים:
- 5 עגבניות
- 5-6 כפות שמן זית
- 1 כף שטוחה מלח גס
אופן ההכנה:
- חותכים את העגבניות ל-8-10 פלחים כל אחת. מכניסים את הפלחים לקערה ובה שמים גם את שמן הזית וחצי כף שטוחה מלח גס.
- מערבבים את החומרים יחד.
- משמנים תבנית ומניחים בה את הפלחים, כאשר הקליפה פונה כפי מטה. בוזקים חצי כף שטוחה מלח גס מעל הפלחים ומכניסים לתנור בחום של 100 מעלות למשך שעה וחצי עד שעתיים.
- ניתן להגיש את העגבניות המיובשות בתבשילים חמים או קרים, לסלטים, כאנטיפסטי עם לחם זית וכפתיח לכל ארוחה.
מצרכים:
- 5 עגבניות
- 5-6 כפות שמן זית
- 1 כף שטוחה מלח גס
אופן ההכנה:
- חותכים את העגבניות ל-8-10 פלחים כל אחת. מכניסים את הפלחים לקערה ובה שמים גם את שמן הזית וחצי כף שטוחה מלח גס.
- מערבבים את החומרים יחד.
- משמנים תבנית ומניחים בה את הפלחים, כאשר הקליפה פונה כפי מטה. בוזקים חצי כף שטוחה מלח גס מעל הפלחים ומכניסים לתנור בחום של 100 מעלות למשך שעה וחצי עד שעתיים.
- ניתן להגיש את העגבניות המיובשות בתבשילים חמים או קרים, לסלטים, כאנטיפסטי עם לחם זית וכפתיח לכל ארוחה.