ספרי המתכונים שיצילו אתכם בחגים
במקום לשבור את הראש ולחפש מתכונים חדשים, אספנו בשבילכם את ספרי הבישול והאפייה החדשים והמומלצים ביותר לתקופת הבישולים הקדחתנית וגם סתם לארוחת יום-חול טובה
לרגל לעונת הבישולים הגדולה ליקטנו עבורכם ספרי בישול לחג שישאירו אתכם עם טעם טוב בפה בכל ימות השנה:
1. חבר הטעמים – זיכרונות ומתכונים של יוצאי ברית המועצות לשעבר
הספר נותן ייצוג שכל כך חסר למטבח היהודי־רוסי־סובייטי עם בורשט, פלמני, פמפושקי וסיפורים מחיי ארבעת המחברים: רינת גולדברג, ואדים בלומין (אחיה של מרינה מקסימיליאן), יאן גיצלטר וקירה קלצקי שגם צילמה. הוצאת לאנצ׳בוקס. 128 שקלים. להשיג בחנויות הספרים ברחבי הארץ ובחנות ובאתר ההוצאה
2. פשוט טעים לחגים
השפית ועיתונאית המזון אביגיל מייזליק מנצלת את חגי תשרי להוצאת הספר השישי בסדרת ספרי בישול הכוללים מתכונים פשוטים וטעימים לכל החגים לאורך השנה. 108 ש"ח. הוצאת דני ספרים. להשיג בכל חנויות הספרים ובחנות המקוונת של ההוצאה
3. גרקו מטבח יווני: מהדורה כשרה
לאור ההצלחה המסחררת של הגרסה הראשונה הכשיר המסעדן צביקי, הבעלים של מסעדת גרקו, עשרות מתכונים שפגש בבמסגרת סיוריו בטברנות ובמסעדות ביוון. 178 ש"ח. להשיג בחנויות הספרים המובחרות ובהזמנה באתר המסעדה
4. טעמים של בית
אבי לוי זוכה מאסטר שף והבעלים של מסעדות המוציא הירושלמית וצ'יריפום התל-אביבית אסף את המתכונים האהובים מבית אמו, הוסיף חומרי גלם איכותיים ויצר מטבח אלג'יראי-ישראלי מודרני כשר. הוצאת כתר. 128 ש"ח. להשיג בחנויות הספרים ברחבי הארץ
5. Breaking Breads
אורי שפט, האופה והבעלים של מאפיית לחמים בתל אביב, ו-Breads Bakery בניו יורק, כתב את ספר האפייה הישראלי באנגלית הראשון מסוגו. מתנת החג המושלמת לדודים מאמריקה. כ-200 ש"ח (עוד אין מחיר סופי). להשיג במאפיית לחמים ובחנויות ספרים המובחרות
6. שי-לי מבשלת: חגי תשרי
ספר המתכונים החדש של מגישת תכניות הבישול ומחברת ספרי הבישול שי-לי ליפא הוא בדיוק מה שצריך כדי לצלוח את החגים: יותר מ-40 מתכונים קלי הכנה שביניהם משובצים הסברים על חומרי הגלם, טיפים וגיוונים המבטיחים הצלחה מלאה. הוצאת ידיעות ספרים. 88 ש"ח. להשיג בחנויות הספרים