ספרי המתכונים שיצילו אתכם בחגים

ספרי המתכונים שישאירו אתכם שבעים במשך כל יום כיפור
ספרי המתכונים שישאירו אתכם שבעים במשך כל יום כיפור

במקום לשבור את הראש ולחפש מתכונים חדשים, אספנו בשבילכם את ספרי הבישול והאפייה החדשים והמומלצים ביותר לתקופת הבישולים הקדחתנית וגם סתם לארוחת יום-חול טובה

88 שיתופים | 132 צפיות

 

לרגל לעונת הבישולים הגדולה ליקטנו עבורכם ספרי בישול לחג שישאירו אתכם עם טעם טוב בפה בכל ימות השנה:

1. חבר הטעמים – זיכרונות ומתכונים של יוצאי ברית המועצות לשעבר

הספר נותן ייצוג שכל כך חסר למטבח היהודי־רוסי־סובייטי עם בורשט, פלמני, פמפושקי וסיפורים מחיי ארבעת המחברים: רינת גולדברג, ואדים בלומין (אחיה של מרינה מקסימיליאן), יאן גיצלטר וקירה קלצקי שגם צילמה. הוצאת לאנצ׳בוקס. 128 שקלים. להשיג בחנויות הספרים ברחבי הארץ ובחנות ובאתר ההוצאה

"חבר הטעמים – זיכרונות ומתכונים של יוצאי ברית המועצות לשעבר" מייצג נאמנה את המטבח היהודי־רוסי־סובייטי
"חבר הטעמים – זיכרונות ומתכונים של יוצאי ברית המועצות לשעבר" מייצג נאמנה את המטבח היהודי־רוסי־סובייטי

 

2. פשוט טעים לחגים

השפית ועיתונאית המזון אביגיל מייזליק מנצלת את חגי תשרי להוצאת הספר השישי בסדרת ספרי בישול הכוללים מתכונים פשוטים וטעימים לכל החגים לאורך השנה. 108 ש"ח. הוצאת דני ספרים. להשיג בכל חנויות הספרים ובחנות המקוונת של ההוצאה

אביגיל מייזליק עם "פשוט טעים לחגים" שטעים גם בימי החול
אביגיל מייזליק עם "פשוט טעים לחגים" שטעים גם בימי החול

 

3. גרקו מטבח יווני: מהדורה כשרה

לאור ההצלחה המסחררת של הגרסה הראשונה הכשיר המסעדן צביקי, הבעלים של מסעדת גרקו, עשרות מתכונים שפגש בבמסגרת סיוריו בטברנות ובמסעדות ביוון. 178 ש"ח. להשיג בחנויות הספרים המובחרות ובהזמנה באתר המסעדה

המסעדן צביקי, הבעלים של מסעדת גרקו, ליקט עשרות מתכונים מסיוריו בטברנות ובמסעדות ביוון
המסעדן צביקי, הבעלים של מסעדת גרקו, ליקט עשרות מתכונים מסיוריו בטברנות ובמסעדות ביוון

 

4. טעמים של בית

אבי לוי זוכה מאסטר שף והבעלים של מסעדות המוציא הירושלמית וצ'יריפום התל-אביבית אסף את המתכונים האהובים מבית אמו, הוסיף חומרי גלם איכותיים ויצר מטבח אלג'יראי-ישראלי מודרני כשר. הוצאת כתר. 128 ש"ח. להשיג בחנויות הספרים ברחבי הארץ

"טעמים של בית" מציג את המתכונים האהובים מבית אמו של אבי לוי
"טעמים של בית" מציג את המתכונים האהובים מבית אמו של אבי לוי

 

5. Breaking Breads

אורי שפט, האופה והבעלים של מאפיית לחמים בתל אביב, ו-Breads Bakery בניו יורק, כתב את ספר האפייה הישראלי באנגלית הראשון מסוגו. מתנת החג המושלמת לדודים מאמריקה. כ-200 ש"ח (עוד אין מחיר סופי). להשיג במאפיית לחמים ובחנויות ספרים המובחרות

Breaking Breads של אורי שפט הוא ספר האפייה הישראלי באנגלית הראשון מסוגו
Breaking Breads של אורי שפט הוא ספר האפייה הישראלי באנגלית הראשון מסוגו

 

6. שי-לי מבשלת: חגי תשרי

ספר המתכונים החדש של מגישת תכניות הבישול ומחברת ספרי הבישול שי-לי ליפא הוא בדיוק מה שצריך כדי לצלוח את החגים: יותר מ-40 מתכונים קלי הכנה שביניהם משובצים הסברים על חומרי הגלם, טיפים וגיוונים המבטיחים הצלחה מלאה. הוצאת ידיעות ספרים. 88 ש"ח. להשיג בחנויות הספרים

יותר מ-40 מתכונים שיעזרו לכם לצלוח את החגים
יותר מ-40 מתכונים שיעזרו לכם לצלוח את החגים