סנדביץ’ קורנביף חם

כריך קורנביף עם קוביות תפוחי אדמה וחרדל | צלם: בועז לביא
כריך קורנביף עם קוביות תפוחי אדמה וחרדל | צלם: בועז לביא

מתכון לכריך קורנביף עם קוביות תפוחי אדמה וחרדל שמכינים תוך דקות

88 שיתופים | 132 צפיות

מצרכים:

החמרים
לחמניית חצי-באגט
3 כפיות חרדל גרגרים דיז'ון
200 גרם פרוסות קורנביף
1 מלפפון חמוץ
1 תפוח אדמה בינוני, קלוף, חתוך לקוביות ומבושל

אופן ההכנה:

1. מסננים את קוביות תפוח האדמה המבושלים ומקפיצים במחבת חמה עם כפית שמן זית עד שהקוביות מזהיבות

2. מפזרים מעט מלח ופפריקה

3. מעבירים על נייר מגבת לספיגת השמן המיותר

4. מחממים את הלחמנייה בטוסטר אובן

5. חוצים את הלחמנייה ומורחים חרדל על פני שני חלקי הלחמניה

6. מחממים 10 שניות את פרוסות הקורנביף במיקרו

7. שמים כמה קוביות תפוחי אדמה על חלק אחד של הלחמניה ומסדרים את פרוסות הקורנביף

8. פורסים באלכסון את המלפפון החמוץ ומסדרים על גבי הפרוסות

9. שוב מוסיפים כמה קוביות תפוחי אדמה

10. מכסים בחלק השני של הלחמניה ומגישים עם שארית קוביות תפוחי האדמה לצד הכריך

המתכון באדיבות זוגלובק