סלט תרד חגיגי

מתכון קל לסלט תרד עם תותים, תפוחים, שבבי שקדים ועוד הרבה דברים טובים

88 שיתופים | 132 צפיות

מצרכים:

לסלט:

500 גר' עלי תרד טריים

200 גר' (1 כוס) תות שדה פרוס

50 גר' צנוברים

3 תפוחי עץ, חתוכים לקוביות

50 גר' שבבי שקדים

לרוטב: 

3 כפות שמן חמניות

3 כפות שמן זית

2 כפות חומץ

4 כפות דבש

3 שיני שום כתוש

1/2 כפית מלח

1/2 כפית פלפל שחור

אופן ההכנה:

מערבבים את כל מרכיבי הסלט.

מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב ויוצקים על הסלט. מערבבים היטב.