סלט תרד חגיגי
מתכון קל לסלט תרד עם תותים, תפוחים, שבבי שקדים ועוד הרבה דברים טובים
88 שיתופים | 132 צפיות
מצרכים:
לסלט:
500 גר' עלי תרד טריים
200 גר' (1 כוס) תות שדה פרוס
50 גר' צנוברים
3 תפוחי עץ, חתוכים לקוביות
50 גר' שבבי שקדים
לרוטב:
3 כפות שמן חמניות
3 כפות שמן זית
2 כפות חומץ
4 כפות דבש
3 שיני שום כתוש
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
אופן ההכנה:
מערבבים את כל מרכיבי הסלט.
מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב ויוצקים על הסלט. מערבבים היטב.