המרענן הרשמי: סלט משמשים וריג'לה שישדרג לכן את הקיץ

סלט ריג'לה ומשמשים | צילום: אנטולי מיכאלו, סטיילינג דינה אוסטרובסקי וירדן יעקובי
סלט ריג'לה ומשמשים | צילום: אנטולי מיכאלו, סטיילינג דינה אוסטרובסקי וירדן יעקובי

השף ברק אהרוני ממסעדת אלנה עם מתכון לסלט עונתי נהדר ששווה לחכות בשבילו שנה שלמה. עם משמשים מתוקים ומלאי מיץ, ריג'לה רעננה היישר מהשדה וקמצוץ של צ'ילי אדום בשביל החריפות

88 שיתופים | 132 צפיות

 

סלט עונתי נפלא ששווה לחכות בשבילו שנה שלמה, בזכות ריג'לה רעננה, משמשים מתוקים שניה לפני שהעונה הקצרצרה שלהם נגמרת ורמז אניסי בדמות הטרגון.

6-4 מנות | קל | טבעוני

החומרים
120 גרם עלי ריג'לה
20 עלי טרגון
צ'ילי אדום חצוי לאורכו וחתוך לרצועות דקות
3 כפות שמן זית
1 כף מיץ לימון
2 כפות חומץ תפוחים
2 משמשים חצויים וחתוכים לפרוסות של חצי סהר בעובי של 1 ס"מ
1 קולורבי פרוס דק
1 כף מלח

אופן ההכנה
1. מניחים את שני סוגי העלים ואת הצ'ילי בקערה.
2. מערבבים את הנוזלים בקערה קטנה.
3. עם כף מזלפים בעדינות מהרוטב על העלים ובוזקים מלח.
4. מניחים את העלים והצ'ילי על צלחת הגשה.
5. לקערה שבה היו העלים מכניסים את המשמש והקולורבי. מערבבים בעדינות וממליחים מעט.
6. מפזרים בחופשיות על גבי הצלחת.

סלט ריג'לה ומשמשים | צילום: אנטולי מיכאלו, סטיילינג דינה אוסטרובסקי וירדן יעקובי
סלט ריג'לה ומשמשים | צילום: אנטולי מיכאלו, סטיילינג דינה אוסטרובסקי וירדן יעקובי

עוד מתכונים טעימים
חגיגה ים תיכונית בצלחת: במיה, חציל בלאדי שרוף ולבנה
לחם פרסי ממכר של השף ברק אהרוני
טורטייה במילוי עוף ובקר שמכינים ב-10 דקות