סלט קרעי מוצרלה פרסקה, תאנים ואגוזי מקדמיה
סלט פשוט להכנה, בעל טוויסט מפתיע של תאנים מתוקות וקראנצ'יות אגוזי מקדמיה. שואב מחמאות מכל עבר כשהסוד הוא בצורת הגשה
88 שיתופים | 132 צפיות
מצרכים ל – 2 מנות
שתי תאנים בשלות קרועות לרבעים
כף אגוזי מקדמיה קלויים וחצויים
חופן עלי חסה גמדית
כדור מוצרלה פרסקה של גד בצוע ל-6 חתיכות
כף שמן זית
כפית מיץ לימון
מלח, פלפל שחור גרוס
חומץ בלסמי מצומצם ואיכותי
אופן הכנה
1. מניחים בכל צלחת הגשה קרעי תאנה אחת, חצי כדור מוצרלה וחצי מכמות החסות.
2. מפזרים מעל את אגוזי המקדמיה, בוזקים שמן זית, מיץ לימון ומתבלים במעט מלח ופלפל.
3. מזלפים בחומץ בלסמי מצומצם ומגישים.