סלט ניסואז דלאל סטייל

סלט ניסואז דלאל סטייל | צילום: שרית גופן | סטיילינג: תמי סגל
סלט ניסואז דלאל סטייל | צילום: שרית גופן | סטיילינג: תמי סגל

אם אתן נמנות על מי שחושבות שסלטים בבית תמיד מוצלחים מאלה במסעדות, מהסלט הבא אתן בכלל הולכות ליהנות. השף של מסעדת דלאל מגלה לכן איך להכין את סלט הניסואז שלו, רק טוב יותר

88 שיתופים | 132 צפיות

 

סלט פשוט להכנה אבל מושקע מספיק כדי שתוכלו להגיש אותו לבראנץ' אם אתן מארחות, ומנה מושלמת לארוחת צוהריים בריאה גם באמצע השבוע.

עוד מתכונים לבראנץ' קליל מבית קפה דלאל החדש בתל אביב:
בייגל סלמון עם גבינת בורסאן, גרבדלקס וביצים חצי קשות
קרואסון עם כתף בקר, גבינת גאודה, ביצים עלומות והולנדז הדרים
שקשוקה חצילים
סלט הדרים עם תמרים, וודקה וצ'ילי

 

החומרים ל-4 מנות |   קל |  דגים

לסלט

3 תפוחי אדמה בינוניים מבושלים בקליפתם עד שהם רכים אך עדיין מוצקים.
50 גרם שעועית ירוקה קטומה, חתוכה לחצאים וחלוטה (להכניס למים רותחים מומלחים למשך כשלוש דקות ולהעביר למי קרח)
2 ביצים קשות מבושלות שש דקות לאחר הרתיחה, קלופות וחתוכות לרבעים
1 בצל סגול קצוץ
4 מלפפוני מיני חתוכים לפרוסות
100 גרם עגבניות שרי בכל הצבעים – צהובות, כתומות, אדומות או מנומרות – שטופות וחתוכות לרבעים
1 אבוקדו בינוני, קלוף וחתוך לרבעים
1 קופסת טונה משומרת ריו או אורטיז

לרוטב

4 כפות מיץ לימון
2 כפות שמן זית
1 כפית חרדל
1 כף חומץ בן יין אדום
1 כף מיונז
מלח
פלפל שחור

אופן ההכנה לסלט

1. לסדר את כל מרכיבי הסלט בצלחת עמוקה גדולה.

2. להכניס את כל חומרי הרוטב לצנצנת שניתן לסגור היטב. לאטום ולנער.

3. ליצוק את הרוטב על הסלט.

סלט ניסואז דלאל סטייל | צילום: שרית גופן | סטיילינג: תמי סגל
סלט ניסואז דלאל סטייל | צילום: שרית גופן | סטיילינג: תמי סגל