תתרענני לך: סלט אייסברג בוויניגרט בלו צ'יז וקשיו מסוכרים

חצי אייסברג בוויניגרט בלו צ’יז וקשיו מסוכרים של יוגב ירוס | צילום: דן לב, סטיילינג: דלית רוסו
חצי אייסברג בוויניגרט בלו צ’יז וקשיו מסוכרים של יוגב ירוס | צילום: דן לב, סטיילינג: דלית רוסו

גם אם את לא חובבת נלהבת של חסה - מבטיחות לך שתעופי על המנה הזו. הסוד הוא הוויניגרט הקרמי והסמיך, שיחולל פלאים בכל סלט ירוק שתכינו

88 שיתופים | 132 צפיות

4 מנות | 5 דקות | קל מאד

הטריק הוא להשתמש בהרבה רוטב, כדי שיטפטף פנימה וילחלח גם את העלים הנסתרים של האייסברג. כאן סוג הגבינה פחות חשוב, ולכן אפשר להשתמש בקצוות גבינה שנשארו ממתכונים אחרים.

החומרים

אופן ההכנה

מכינים את הויניגרט

1

שמים במעבד מזון רוויון, חומץ, דבש, מלח, פלפל שחור וכ-170 גרם גבינות כחולות ומעבדים לרוטב אחיד וסמיך.

מרכיבים את הסלט ומגישים

2

מניחים חצאי חסות על צלחות הגשה כשהצד החתוך כלפי מעלה. יוצקים מעל כמות נדיבה של רוטב, מעטרים בקשיו וביתרת הגבינה המפוררת ומגישים.

המתכון פורסם לראשונה באתר השולחן