סינטה בקר בפפריקה
קבלו מתכון למנה מספרד הדומה לרוסטביף, אך עם יותר טעם ואופי. מומלץ כמנת פתיחה, כמילוי בסנדביץ' או כמנה עיקרית. בון אפטיט
88 שיתופים | 132 צפיות
מצרכים:
ל-8-6 מנות:
1 ק"ג סינטה בקר
20 שיני שום
למרינדה:
4 כפיות (20 גר') פפריקה מתוקה
1 כפית (5 גר') פפריקה חריפה (מי שלא אוהב חריף יכול להחליף את הפפריקה החריפה בתוספת של פפריקה מתוקה)
1 כפית (5 גר') כמון טחון
1 כוס שמן זית
½1 כפות (30 גר') מלח ים אטלנטי
1 כפית (5 גר') פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
1. מערבבים את כל מרכיבי המרינדה.
2. נועצים בסינטה את שיני השום במרווחים של 3 ס"מ ובשתי שורות מקבילות.
3. מורחים את המרינדה על הבשר.
4. צולים את הבשר בתנור שחומם מראש ל-220 מעלות ל-20-18 דקות למידת צלייה שבין מדיום-רייר למדיום.
5. מצננים את הבשר ופורסים לפרוסות דקות.