סינטה בקר בפפריקה

קבלו מתכון למנה מספרד הדומה לרוסטביף, אך עם יותר טעם ואופי. מומלץ כמנת פתיחה, כמילוי בסנדביץ' או כמנה עיקרית. בון אפטיט

88 שיתופים | 132 צפיות

מצרכים:

ל-8-6 מנות:

1 ק"ג סינטה בקר

20 שיני שום

למרינדה:

4 כפיות (20 גר') פפריקה מתוקה

1 כפית (5 גר') פפריקה חריפה (מי שלא אוהב חריף יכול להחליף את הפפריקה החריפה בתוספת של פפריקה מתוקה)

1 כפית (5 גר') כמון טחון

1 כוס שמן זית

½1 כפות (30 גר') מלח ים אטלנטי

1 כפית (5 גר') פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1. מערבבים את כל מרכיבי המרינדה.

2. נועצים בסינטה את שיני השום במרווחים של 3 ס"מ ובשתי שורות מקבילות.

3. מורחים את המרינדה על הבשר.

4. צולים את הבשר בתנור שחומם מראש ל-220 מעלות ל-20-18 דקות למידת צלייה שבין מדיום-רייר למדיום.

5. מצננים את הבשר ופורסים לפרוסות דקות.