סטייק דלעת, דבש מתובל וגבינת גאודה עזים 

דלעת אפויה משתלבת נפלא עם גבינות, גם כשהיא קרה ובתוספת דבש. המתכון הזה יגרום לה להיות הכוכבת הגדולה של ארוחת השבועות שלכם

88 שיתופים | 132 צפיות

תוכן שיווקי | ויליפוד

החומרים ל- 4-6 מנות:

4 פרוסות דלעת בעובי 2 ס"מ
4 כפות שמן זית
2 כפות סילאן
3 עלי מרווה
מלח ופלפל

להגשה:

150 גר' גבינת גאודה עזים מגורדת
חופן עירית קצוצה

אופן ההכנה:

חורצים על גבי הדלעת חריצים בצורת שתי וערב ומושחים את הדלעת בשמן ובסיאלן. מתבלים במלח, פלפל ומרווה ואופים ב- 160 מעלות כ- 35 דקות עד לריכוך הדלעת.
מוציאים ומצננים עד לטמפרטורת החדר.
מגישים לצד גבינת גאודה מגוררת ועירית קצוצה.

גאודה עזים

גבינה הולנדית בעלת טעם עדין ומרקם חלק העשויה מחלב עזים ומומלצת לבעלי רגישות ללקטוז. מתאימה לשימושים רבים ומגוונים כמו גירוד, הקרמה וצריבה, ותשתלב מצוין עם פירות הקיץ.

כל גבינה והעולם שלה: חוברת המתכונים של ויליפוד