בשעה טובה: סופי ודור מ"חתונמי" הפכו להורים

סופי ודור | צילום: מתוך "חתונה ממבט ראשון", קשת 12
סופי ודור | צילום: מתוך "חתונה ממבט ראשון", קשת 12

שלושה ימים בלבד אחרי שנפתרה התעלומה הגדולה של העונה, סופי דניאל בנג'מין ודור כהן חובקים בן בכור. אין ספק שזה הסוף הכי מרגש שאפשר היה לאחל לזוג האהוב מ"חתונה ממבט ראשון"

88 שיתופים | 132 צפיות

רק לפני שלושה ימים עוד עסקנו בתעלומה הגדולה של העונה השמינית של "חתונה ממבט ראשון", היום כבר אפשר לברך: סופי ודור הפכו להורים.

>> מי האבא? שאלת השאלות של העונה בחתונמי קיבלה סופסוף תשובה

בנם הבכור של השניים נולד אמש בבית החולים ליס שבאיכילוב, תל אביב. האם והתינוק מרגישים טוב, וכך גם האב הטרי, שרק לפני ימים ספורים שבר את השתיקה הארוכה סביב ההיריון וחשף בפוסט אישי כי הוא אביו של התינוק.

סופי ודור | צילום: יח"צ
סופי ודור | צילום: יח"צ

הבשורה המשמחת מגיעה אחרי עונה שבה ההיריון של סופי הפך לאחת העלילות המדוברות ביותר, וכעת, עם הלידה, השניים פותחים פרק חדש, הפעם כמשפחה. אגב, עם לידתו של בנם, מצטרף התינוק החדש מצטרף למשפחת תינוקות "חתונמי", שהולכת וגדלה. נאחל לסופי, דור ולבייבי הטרי המון בריאות, רגעים מאושרים ולילות עם קצת יותר שעות שינה.