סופגניית בריוש במילוי גנאש שוקולד ופירות טריים
שוב נשבעתם שהחג הזה תאכלו רק סופגנייה אחת? ההמלצה שלנו: אם כבר משקיעים בקלוריות ובשמן, אז הולכים על הכי מושחת שיש, עם סנדוויץ'־סופגנייה מלא בכל הפנטזיות שלכם
סופגניית בריוש במילוי גנאש שוקולד ופירות טריים | 6 יחידות | בינוני | חלבי
לגנאש שוקולד
125 גר' שמנת מתוקה (1/2 כוס)
קורט מלח
100 גר' שוקולד מריר איכותי
להרכבה
6 סופגניות בריוש חצויות לרוחב
1 כמות ממתכון גנאש השוקולד
פירות טריים (בננות, תותים, פטל) פרוסים
אגוזי מלך קצוצים, סוכריות צבעוניות
אופן ההכנה
גנאש השוקולד
1. מחממים בסיר את השמנת והמלח עד סף רתיחה. יוצקים את השמנת על השוקולד. טורפים את השוקולד עד קבלת קרם חלק.
2. מצננים עד קבלת קרם הניתן למריחה (כשעה במקרר או כמה שעות בטמפרטורת החדר).
ההרכבה
1. מורחים שכבה נדיבה מגנאש שוקולד בכל סופגנייה, מניחים מעל פרוסות פירות טריים.
2. מחממים מעט את הגנאש עד שיהיה נוזלי. טובלים את המכסה של כל סופגנייה בגנאש. סוגרים ומסדרים מעל פרוסות מהפירות. מפזרים אגוזים קצוצים או סוכריות צבעוניות מלמעלה.