סביצ'ה סלמון וטונה

קטנה קטנה אבל גדולה. זה מה שניתן לומר על מנה של סביצ'ה סלמון וטונה עם קוביות אבוקדו ופומלה. תטעמו

88 שיתופים | 132 צפיות

החומרים ל-20-15 מנות קטנות:

  • 500 גרם פילה סלמון וטונה אדומה (או פרידה, אינטיאס, לוקוס), חתוך לקוביות
  • 2-1 כפיות מלח גס אטלנטי
  • 1 מלפפון, חתוך לקוביות קטנות
  • 2 אבוקדואים מוצקים, חתוכים לקוביות קטנות
  • 1 אפרסמון מוצק או 2 שזיפים מוצקים, חתוכים לקוביות קטנות
  • 1/2 כוס פומלה מפוררת או 1/2 כוס גרגירי רימון
  • 1/2 כוס מיץ לימון
  • פלפל שחור

אופן ההכנה:

  1. מניחים את קוביות פילה הדגים בקערה, זורים עליהן את המלח הגס ומערבבים. מכסים ומכניסים למקרר למשך שעה.
  2. מניחים בקערה את שאר החומרים, מוסיפים את הדג ומערבבים בעדינות רבה. טועמים ומוסיפים מיץ לימון ומלח גס לפי הטעם.