האוהבים הצעירים: נפתלי בנט חושף תמונה רומנטית במיוחד

דווקא גבר רומנטי: אנחנו רגילות לראות את נפתלי בנט כפוליטיקאי עם תדמית קשוחה, אבל לרגל יום הנישואים ה-27 שלו ושל זוגתו גילת, הוא שלף תמונה זוגית מהעבר והקדיש לה כמה מילים שעשו לנו נעים בלב
כשזה מגיע לפוליטיקאים שלנו אנחנו רגילות לקבל דמות קרה עם היסטוריה צבאית קשוחה, אבל במקרה של ראש הממשלה לשעבר נפתלי בנט, אנחנו רואות גם צד אחר: בנט שלף מהארכיון, שלא לומר מהאוב, תמונה מרגשת שלו ושל זוגתו גילת לרגל יום נישואיהם ה-27. בתמונה נראה הזוג הצעיר מאוהב כמו בסרטים הכי רומנטיים, באאוטפיט לבן שלדעתנו היה יכול לעבור בקלות גם היום. על התמונה כתב בנט ברכה לגילת: "27 שנים יחד, גילת, תודה על הכל. את אהבת חיי".
מאיה ורטהיימר בהיריון שלישי: "הפעם ה' הפתיע"
לאחרונה שיתף בריאיון שהקשר בין השניים נרקם אחרי שגילת היא זו שהתחילה איתו כשהזמינה אותו להרצות, ואז התקשרה שוב לסגור איתו עוד הרצאה, ואז עוד אחת, ולקח לו זמן להבין שהיא מעוניינת. אין דבר לוהט יותר מאישה שיודעת מה ומי היא רוצה, ומשיגה את זה. כשהאסימון נפל, נפתלי הזמין אותה לדייט, והשאר היסטוריה שמחזיקה כבר כמעט 30 שנה.
נכון שאנחנו בעיצומו של קמפיין בחירות, וקל לחשוד שהשיתוף נועד לגרוף לייקים או מנדטים, אבל במקרה של בנט יש גם נסיבות מקלות, מדובר בנוהג קבוע: בנט באופן קבוע מרים לבת זוגו לחיים גילת, באופן פומבי מדי שנה ביום ההולדת ובימי נישואים. אמנם הוא לא מכביר במילים, אבל לא מהסס להכריז שהיא אהבת חייו או משענת חייו. חוץ מזה שסיפור האהבה הזה מרגש במיוחד – גילת מגיעה מבית חילוני וחילונית עד היום, ונפתלי, כידוע, חובש כיפה. אם הם מצליחים להסתדר ולהחזיק בקשר חם ואוהב עד היום, יש לנו רק דבר אחד לומר: הלוואי על כל עם ישראל.