מתמודדות עם סטייל

תכנית הכישרונות "The Voice" מקשטת את המסך הקטן לא רק בקולות יפים אלא גם בסטיילינג מדויק; מיהן המתמודדות המצטיינות? ביקורת אופנה

88 שיתופים | 132 צפיות

אחרי שהתאכזבנו לראות את נבחרת המנטורים לבושה באותם הבגדים תכנית אחר תכנית, שמחנו לראות הבזק של אור אופנתי בקצה מנהרת הריאליטי. לעומת "כוכב נולד" הוותיקה, נראה כי שחקנית החיזוק החדשה של רשת בז'אנר הריאליטי מצליחה לעורר אותנו, מההיבט האופנתי.

בעוד שירי מימון ונינט טייב לבית טדי, נראו מגוחך בשעתן היפה ב"כוכב" (חסרות סגנון בעליל), הרי שהכוכבות המתהוות של The Voice מצליחות להוכיח מדי תכנית – שהן למדו דבר אחד או שניים על אופנה.

1. רז שמואלי

הדבר המייחד את רז שמואלי (20) הוא ללא ספק הפריזורה הקציפתית, סטייל איימי ווינהאוס (וכן, ראינו כבר את אחותה הקטנה מתחילה לחקות אותה עם התסרוקת). כילדת אור ירח היינו מצפות שלצד ההשפעה המוזיקלית, היא תשאב גם גרוב מהמנטור-האהוב, אביב גפן.

בתמונה: רז בשמלת פליסה בגוון תכלת באורך מיני בשילוב כתפיים מודגשות, גרביון נשי סמי-אטום ונעלי בובה על עקב.

מילה שלנו: מוקפדת, קלאסית ומסוגננת – רז מסתמנת כאייקון האופנה המוביל של עונת הבכורה.


איימי ווינהאוס סטייל. רז שמואלי וואנאבי אייקון אופנה

2. קטלין רייטר

קטלין (23) מצליחה להביא לתכנית את ניצני הניחוח החו"לי (נוסח גורג'ס ו- OMG); על אף שהיא מתלבשת לעתים על גבול הטראשיות, היא מקפידה לעשות זאת בטון מתקתק ומלא בחן.

בתמונה: שמלה שחורה קטנה בגזרת מיקרו-מיני בשילוב תכשיט אוברסייז וכתפיים מודגשות, להם ציוותה סנדל סטילטו עם רצועות סופר-סקסיות בגוון סגול מחשמל.

מילה שלנו: סקסית, נועזת עם אפיל טראשי, הכי מריה קארי.


טראשיות שעובדת. קטלין פוטוגנית

3. דנה דור

המתמודדת הצעירה ביותר בתכנית, דנה (17), מייצגת את החלום הישראלי – שכל אחד יכול להגשים. היא מביאה איתה רוח ים-תיכונית ומתלבשת בצורה עדכנית-טרנדית, המזוהה עם בנות ישראל הצעירות.

בתמונה: שמלת מיקרו-מיני חגיגית (ונגישה) עם חיתוך נכון באזור המתניים, המחמיאה מאד לגזרתה ובשילוב נעלי סירה על עקב.

מילה שלנו: נקייה, קלאסית וישראלית.


נקייה וחגיגית. דנה דור

4. סיון טלמור

על אף שהודחה מהתכנית, סיון טלמור (25) הצליחה להקסים אותנו עם העיניים הטובות והרוך האופנתי. מטפחות הצוואר אותן כורכת על ראשה, הפכו לסימן ההיכר שלה וכבר נראו סנוניות מסתובבות ברחוב בהשראתה.

בתמונה: שמלה אדומה באורך ברך, שלא מחמיאה לגזרתה אך עם זאת עוברת, ועם הרבה חן.

מילה שלנו: מלאה כריזמה אופנתית, רכה ומתלטפת. לנו היא הזכירה את זמרות ארץ ישראל היפה.


מלאת חן וכריזמה אופנתית. סיון טלמור